RABBİM ONLARI ISLAH ETSİN ISLAH OLMUYORLARSA KAHRETSİN.....
selametle...
...nerede olduğunu bilmeyene sılada bir gurbette.Ayrılığı bimeyene kavuşmakta bir hasrette...
onları Allah'a(c.c) havale ediyoruz.![]()
Rabbim nasıl biliyosa öle yapsın...
Bizim dinimiz o kadar güzel ki!..
Herkeze kapımız açık inşallah..buyursun yatsınlar halıların üstünde..Halıyı bir defa yıkarsanız pislikten arınır..Ama Yüce Rabbim bunların kalplerine öyle bir mühür vurmuş ki, halıya bastığı her ayak izi ''postal''ın değil kalbindeki ''mühür''ün izidir..
"Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi". (İmam-ı Azam)
Rabbim Onlari Islah Etsin Islah Olmuyorlarsa Kahretsin.....
Amin!
[SIGPIC][/SIGPIC]"Sevdiğim bir gelinin bana hediye edildiği veya erkek bir çocuğumun doğduğu müjdesinin verildiği gece benim için, muhacirlerden oluşan bir müfreze içinde olup sabahında düşmanla karşılaşmayı beklediğim ayaz ve buzlu bir gece kadar güzel değildir"
"Sabaha kadar sağnak halinde devam eden yağmurun altında kalkanımı elime alıp düşmana baskın yapmayı beklediğim bir gece kadar bana ümit veren bir amelim yoktur"
Halid bin Velid
Ya Kahhar.........
İDRÂK'ın yüceliğine eremiyorsanız,İNKÂR'ın basitliğinden sıyrılınız...
Rasul nedir! Nebi nedir!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
أَلَمْ تَرَى كَيْفَ فَعَلَ رَبُّكَ بِأَصْحَابِ الْفِيلِ (1) أَلَمْ يَجْعَلْ كَيْدَهُمْ فِي تَضْلِيلٍ (2) وَأَرْسَلَ عَلَيْهِمْ طَيْرًا أَبَابِيلَ (3) تَرْمِيهِمْ بِحِجَارَةٍ مِنْ سِجِّيلٍ (4) فَجَعَلَهُمْ كَعَصْفٍ مَأْكُولٍ (5
[SIGPIC]http://www.otoboyama.com/images/baris1.png[/SIGPIC]
Rabbim Onlara hidayet Etsin hidayetleri mümkün değil ise
güzelliklerle ıslah etsin inşallah. Bilselerdi yapamazlardı...
şimdiye kadar tel'ine ve bedduaya amin demedik,
sen, herkese merhamet eyle yarabbi, herkese mağfiret eyle,
ama merhamet ve mağfiret istidatlarını kaybetmişlerse,
şeytan gibi rejim hale gelmişler ise,
sana her fırsatta baş kaldırıyorlarsa,
sana isyan ediyorlar ise,
rabbim , bu mevzudada bunları affet demek sana karşı büyük saygısızlık olur, onu sen bilirsin, sen esirgeyen ve bağışlayıcısın...
eğer mağfiret edersen onlar senin kullarındır,
eğer azab edersen onlar senin kullarındır.
mağfiret edersen bu işin ehli sensin Allahım...
sana havale ediyoruz sen hikmet sahibisin...
Bin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ?
HADDİMİ BİLİRİM derim....
“Rahmân'ın (has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler...Kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) “Selam!” derler (geçerler)” (Furkan 25/63)
benimde yazım silinmiş neyse.
onları sadece Rabbime havale ediyoruz.o en iyisi yapar ve bilir.
Rabbim Tum Muslumanlarin Yardimcisi Olur Ins..
Namaz dinin direğidir. (Hadis-i Şerif)
Paylaş