Gösterilen sonuçlar: 1 ile 3 ve 3

Konu: süper modluk hakkında

fetih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    fetih isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Uzay İstasyonundan Alooooo Kimse Yokmuuuuu :)
    Tecrübe Puanı
    19

Standart süper modluk hakkında

Sevgideğer kardeşlerim supermodluk görevine bizi uygun gördünüz lakin bir sorun var forumun geneline hakim olamıyorum adım geçen bölümlerde yekimi kullanabiliyorum ilgilenebilirmisiniz saygılarımla

Super Moderator

Super Moderator ; Moderatorlukte Gayet iyi izLenimler vermiş , online süresi bakımından Yeterinden FazLa , SiteLe ilgilenen , Konu sayısı ve paylaşımları bakımından uygun görülen ve Terfi eden Kişilerdir.

Tüm bölümLerde Yetkisi Olup Sadece isiminin Yazılı olduğu bölüm Değil sitedeki Her bölümde Moderatorlerin yaptıkları her işlevi uygulayabilmektedirLer (Konu Taşıma , Konu Silme , Konuları EditLeyebilme , MesajLarı EditLeyip Silebilme , Yapışkan Konu yapabiLme , Konu KilitLeyebilme Gibi).
    KilitLi konulara Mesaj YazabilrLer. Gerektiginde BölümLere Duyuru Ekleme YetkiLerinede SahiptirLer.
    HizmeT NimettiR...

bcetin811 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bcetin811 isimli Üye şimdilik offline konumundadır AMEL-İ SALİH
    Tecrübe Puanı
    38

Bende aynı konudan müzdaribim..Ayrıca aşağıdaki bölümde moderasyon sekmesi gözükmüyor..
    "İletişim - IslamForum - Ne Olursan Ol Gel - Arşiv - Kullanım sözleşmesi - Yukarı git "....
    "Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi". (İmam-ı Azam)

MekSeLina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MekSeLina isimli Üye şimdilik offline konumundadır Administrator
    Tecrübe Puanı
    29

Şu an sorun olmadığını öğrendim bcetin'den. Hayırlı olsun yeni görev ve yetki alanların.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Yazılan tüm cümleler Dua niyetiyle Zülcelalin huzurunda kabul olanlardan olsun...(Amin)...