1. Sayfa - Toplam 5 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 44

Konu: Site yönetimi ve bekir

mehmet7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Üyeliği durduruldu
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Site yönetimi ve bekir

site yönetimi ve bekir sizin şu yaptığınız insanlığa sığar mı..burda islam adı altında göz önünde tasavvuf denen şirki savunuyorsunuz ona karşı olanı sitede tutmuyorsunuz..bekir beni siteden attın hala arkamdan hakaret edilmesine müsade ediyorsun...artı sende ediyorsun..şu sizin yaptığınızın insanlıkla bir alakası var mı..adama lan dedim diye soydan sopdan başlamış bana bir makale hakaret etmiş..sonrada vay bu benim avradıma sövdü diyor..ayıptır be kardeşim..bu radikal denen kendini övüp duran şarlatanın ne ayrıcalığı var...putperestbaşı içeri girdi onun zoruna mı gitmiş..benim yazdıklarımı silmişsiniz onun yazdıkları neden hala duruyor...sileceksen hepsini sil..kuranda araf suresi 205.ayetde rabbini sessizce an diyor..sapıklar kol kola girmiş bağıra çağıra zikir çekiyorlar...enam suresi 70.ayetde dinlerini oyun ve eğlence edinenlerden bahsediyor..ama adamlar çalgılı zilli defli ilahiler söylüyor...ihlas suresinde başka surelerde allahın eşi ve benzeri olmadığı tek olduğu söyleniyor...ama sapıklar çıkmış allah ın aynası gibi sapıkça şirk söylemler yapıyorlar...benim yazılarımı siliyorsunda radikalinkileri niye silmiyorsun arkadaşım..sen neyin peşindesin...şu anonim nickini kullanan embesil radikalin yazdıklarına imzasını atmış sonra da aynı bölüme uzatmayalım böyle konuları tartışmayalım gibisinden mesaj atmıştı..ya bu iki yüzlülüktür münafıklıktır..sorsan adı müslüman...forumun adı islamforum..deyinki bura tasavvuf dergahı gelmeyelim...ben gittim arkamdan atıp tutuyorsunuz kendi yazdıklarınızı gözünüz görmüyor mu diyen adama ceza veriyorsun..sizin gerçekten insanlıkla alakanız yok..
    "Fakat Allah, sana indirdiğini kendi ilmiyle indirmiş olduğuna şahitlik eder. Melekler de buna şahitlik eder. Şahit olarak Allah yeter".(nisa 166)
    "Allah, ahirette onlara şiddetli bir azap hazırlamıştır. O hâlde, ey iman etmiş olan akıl sahipleri, Allah’a karşı gelmekten sakının! Allah, size bir zikir (Kur’an) indirdi".(talak 10)ayetler bunu söylüyor ama cüppeli denen şarlatan ne diyor cebraile vahyi hz.muhammed verdi..tövbe estağfirullah.. arkadanda bir grup onu tasdik edercesine bir ses çıkartıyor...bu kuran ayetini inkardır..bu hadisde muhtemenlen bidat peşinde olanlar için söylenmiştir..
    "Mâbedleri lebaleb dolduracaklar; fakat Kur'an bir vâdide, onlar bir vâdide olacak; imanları gırtlaktan aşağı inmeyecektir"

anonim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye
    Tecrübe Puanı
    1

Nickim suratiyle sahsim zikr edilmis.
    Ariflerden birine demisler ki, falanca seni ovuyordu, adam uzulmus, sormuslar niye uzuldun seni ovuyor dedik. Demis ki: Acaba, ben onun hosuna gidecek ne yaptim ki!? Simdi mehmet7/87 sayet ovseydin, bak bu bana dert olurdu.
    Baskasina cirkin demek seni guzel yapmaz!!!

ukubat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ukubat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Üye
    Tecrübe Puanı
    6

Alıntı mehmet7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    site yönetimi ve bekir sizin şu yaptığınız insanlığa sığar mı..burda islam adı altında göz önünde tasavvuf denen şirki savunuyorsunuz ona karşı olanı sitede tutmuyorsunuz..bekir beni siteden attın hala arkamdan hakaret edilmesine müsade ediyorsun...artı sende ediyorsun..şu sizin yaptığınızın insanlıkla bir alakası var mı..adama lan dedim diye soydan sopdan başlamış bana bir makale hakaret etmiş..sonrada vay bu benim avradıma sövdü diyor..ayıptır be kardeşim..bu radikal denen kendini övüp duran şarlatanın ne ayrıcalığı var...putperestbaşı içeri girdi onun zoruna mı gitmiş..benim yazdıklarımı silmişsiniz onun yazdıkları neden hala duruyor...sileceksen hepsini sil..kuranda araf suresi 205.ayetde rabbini sessizce an diyor..sapıklar kol kola girmiş bağıra çağıra zikir çekiyorlar...enam suresi 70.ayetde dinlerini oyun ve eğlence edinenlerden bahsediyor..ama adamlar çalgılı zilli defli ilahiler söylüyor...ihlas suresinde başka surelerde allahın eşi ve benzeri olmadığı tek olduğu söyleniyor...ama sapıklar çıkmış allah ın aynası gibi sapıkça şirk söylemler yapıyorlar...benim yazılarımı siliyorsunda radikalinkileri niye silmiyorsun arkadaşım..sen neyin peşindesin...şu anonim nickini kullanan embesil radikalin yazdıklarına imzasını atmış sonra da aynı bölüme uzatmayalım böyle konuları tartışmayalım gibisinden mesaj atmıştı..ya bu iki yüzlülüktür münafıklıktır..sorsan adı müslüman...forumun adı islamforum..deyinki bura tasavvuf dergahı gelmeyelim...ben gittim arkamdan atıp tutuyorsunuz kendi yazdıklarınızı gözünüz görmüyor mu diyen adama ceza veriyorsun..sizin gerçekten insanlıkla alakanız yok..
    "Fakat Allah, sana indirdiğini kendi ilmiyle indirmiş olduğuna şahitlik eder. Melekler de buna şahitlik eder. Şahit olarak Allah yeter".(nisa 166)
    "Allah, ahirette onlara şiddetli bir azap hazırlamıştır. O hâlde, ey iman etmiş olan akıl sahipleri, Allah’a karşı gelmekten sakının! Allah, size bir zikir (Kur’an) indirdi".(talak 10)ayetler bunu söylüyor ama cüppeli denen şarlatan ne diyor cebraile vahyi hz.muhammed verdi..tövbe estağfirullah.. arkadanda bir grup onu tasdik edercesine bir ses çıkartıyor...bu kuran ayetini inkardır..bu hadisde muhtemenlen bidat peşinde olanlar için söylenmiştir..
    "Mâbedleri lebaleb dolduracaklar; fakat Kur'an bir vâdide, onlar bir vâdide olacak; imanları gırtlaktan aşağı inmeyecektir"
    Allah akıl fikir versin...
    Çok hastasın dostum çok...
    KURTULUŞUN REÇETESİ: YENİDEN OSMANLI..

www.ukubatdavasi .blogcu.com

samanyolu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    samanyolu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    73

Uslubunuzu değiştirmediğiniz müddetçe islam forumda üyeliğiniz tekrar engellenecektir .sayın mehmet 7

İmandır o cevher ki, ilahi ne büyüktür!..
    İmansız olan paslı yürek sinede yüktür...

Tecrübe Puanı
    0

ukubat genelde böyle dersiniz biliyormusun..şu yazdıklarımdan bi tanesine yalan yada yanlış diyebilir misin..diyemezsin..ya sen saçmalıyorsun ya cahilsin felan filan işte..sizin tek lafınız bu..cevap veremeyeceğin şeyse hiç cevap verme...
    anonim sen kendini nerde görüyorsun..ariflerden biri haa )))kendini arif mi yaptın..
    allah size akıl fikir versin..bu forumun adını değiştirin tasavvufforum yapın..kirlettiniz bidatlarla tevhid dinini...

Tecrübe Puanı
    0

samanyolu madem üsluba dikkat ediyorsun radikalin bana sözlerini niye silmiyorsun..niye sadece benim yazdıklarımı siliyorsunuz

Tecrübe Puanı
    0

ukubat bana hasta diyorsun..bütün selefiler hasta mı bütün tasavvuf karşıtları hasta mı...o yazdıklarıma cevap veremeyeceğini sende biliyorsun..

ukubat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ukubat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Üye
    Tecrübe Puanı
    6

Alıntı mehmet7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ukubat bana hasta diyorsun..bütün selefiler hasta mı bütün tasavvuf karşıtları hasta mı...o yazdıklarıma cevap veremeyeceğini sende biliyorsun..
    Evet hastasınız...
    Ama bu hastalığın asıl suçlusu senin gibi saf ve cahil kişilerin kanına giren önderlerdir...
    Bu ateşe çağıran sapkın önderlerin kitapları sizi bu hale getirmiş...
    Allah dostlarına düşmanlık kalplerinizi tamamen kapkara hale getirmiş...
    Rabbim sizi tekrar Ehli Sünnet akidesine döndürsün inşaallah...
    Vehhabilik,selefilik,şia,mezhepsizlik gibi cereyanlardan müslüman kardeşlerimizi muhafaza buyursun...
    KURTULUŞUN REÇETESİ: YENİDEN OSMANLI..

www.ukubatdavasi .blogcu.com

Tecrübe Puanı
    0

wwwyoutube.com/watch?v=IouxGl6Gy3Mşu videoyu izle hasta kimmiş daha net görürsün..

gizem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye
    Tecrübe Puanı
    0

cübbeli ahmet hoca ile ilgili bu izlediklerimiz gerçek mi?