mehmet7 Nickli Üyeden Alıntı
site yönetimi ve bekir sizin şu yaptığınız insanlığa sığar mı..burda islam adı altında göz önünde tasavvuf denen şirki savunuyorsunuz ona karşı olanı sitede tutmuyorsunuz..bekir beni siteden attın hala arkamdan hakaret edilmesine müsade ediyorsun...artı sende ediyorsun..şu sizin yaptığınızın insanlıkla bir alakası var mı..adama lan dedim diye soydan sopdan başlamış bana bir makale hakaret etmiş..sonrada vay bu benim avradıma sövdü diyor..ayıptır be kardeşim..bu radikal denen kendini övüp duran şarlatanın ne ayrıcalığı var...putperestbaşı içeri girdi onun zoruna mı gitmiş..benim yazdıklarımı silmişsiniz onun yazdıkları neden hala duruyor...sileceksen hepsini sil..kuranda araf suresi 205.ayetde rabbini sessizce an diyor..sapıklar kol kola girmiş bağıra çağıra zikir çekiyorlar...enam suresi 70.ayetde dinlerini oyun ve eğlence edinenlerden bahsediyor..ama adamlar çalgılı zilli defli ilahiler söylüyor...ihlas suresinde başka surelerde allahın eşi ve benzeri olmadığı tek olduğu söyleniyor...ama sapıklar çıkmış allah ın aynası gibi sapıkça şirk söylemler yapıyorlar...benim yazılarımı siliyorsunda radikalinkileri niye silmiyorsun arkadaşım..sen neyin peşindesin...şu anonim nickini kullanan embesil radikalin yazdıklarına imzasını atmış sonra da aynı bölüme uzatmayalım böyle konuları tartışmayalım gibisinden mesaj atmıştı..ya bu iki yüzlülüktür münafıklıktır..sorsan adı müslüman...forumun adı islamforum..deyinki bura tasavvuf dergahı gelmeyelim...ben gittim arkamdan atıp tutuyorsunuz kendi yazdıklarınızı gözünüz görmüyor mu diyen adama ceza veriyorsun..sizin gerçekten insanlıkla alakanız yok..
"Fakat Allah, sana indirdiğini kendi ilmiyle indirmiş olduğuna şahitlik eder. Melekler de buna şahitlik eder. Şahit olarak Allah yeter".(nisa 166)
"Allah, ahirette onlara şiddetli bir azap hazırlamıştır. O hâlde, ey iman etmiş olan akıl sahipleri, Allah’a karşı gelmekten sakının! Allah, size bir zikir (Kur’an) indirdi".(talak 10)ayetler bunu söylüyor ama cüppeli denen şarlatan ne diyor cebraile vahyi hz.muhammed verdi..tövbe estağfirullah.. arkadanda bir grup onu tasdik edercesine bir ses çıkartıyor...bu kuran ayetini inkardır..bu hadisde muhtemenlen bidat peşinde olanlar için söylenmiştir..
"Mâbedleri lebaleb dolduracaklar; fakat Kur'an bir vâdide, onlar bir vâdide olacak; imanları gırtlaktan aşağı inmeyecektir"
Allah akıl fikir versin...
Çok hastasın dostum çok...
KURTULUŞUN REÇETESİ: YENİDEN OSMANLI..
www.ukubatdavasi .blogcu.com
Paylaş