esselamu aleyküm can kardeşlerim yarın sınavlarım başlıyo dua edin bana ALLAH RAZI OLSUN
esselamu aleyküm can kardeşlerim yarın sınavlarım başlıyo dua edin bana ALLAH RAZI OLSUN
ENES YARDIM
zihin açıklığı ve başarılar diliyorum ..selam ve dua ile..
Allah yardimcin olsun.Bol bol seker ye![]()
Allah yardımcın olsun kardeşim...
bismillahirrahmanirrahim Gayemiz:Allah'tır Önderimiz:Rasulullah'tır Düsturumuz:Kuran'dır Allah yolunda şehit olmak en yüce arzumuzdur..
evet bizim vizelerde heralde 28 indeymiş.. sende bana edersen tamam
Allah yardımcın olsun.. zihin açıklığı versin.. şeker ye zihni açar.. ama fazla yersen, einstain gibi bişi olursun, bu kez soruları küçümsersin ve cevap bile yazmaya değimez der, derslerden kalırsın.. aman az ye kardeşim
şaka şaka alınmayasın..
selametle...
CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...
heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...
Allah Hepinizden Razi Olsun Kardeşlerim Inşallah Dualarini Eksik Etmeyin Dua Edildikçe Yücelir. çok Dua Edin Inşallah Kardeşlerim. Allah Tüm ümmet-i Muhammedden Razi Olsun Inşallah.
ENES YARDIM
Kardeşim şimdi bana açık adresini yaz..sana okunmuş prinç göndericem..3 tanesini
sınavdan önce mutlaka yutacaksın..geriye kalan 2'sini de şapkanın içine koy..o da
zihin açıklığı için..
Şaka bi yana gerçek anlamda çalıştıysan Allah yardımcın olur zaten kardeşim!..
"Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi". (İmam-ı Azam)
Allah Razi Olsun Can Abim Sağolasin Senin Dualarin Pirinçlerden Değerlidir.
ENES YARDIM
Paylaş