Hepimiz kendimizin iyi veya kötü özelliklerini az çok hepimiz biliriz.Ancak böyle bir pankart yazısı gibi iyi ve kötü özelliklerimizi "tek" cümleyle nasıl ifade ederiz?marjinal ifadeler bekliyorum arkadaşlar![]()
Hepimiz kendimizin iyi veya kötü özelliklerini az çok hepimiz biliriz.Ancak böyle bir pankart yazısı gibi iyi ve kötü özelliklerimizi "tek" cümleyle nasıl ifade ederiz?marjinal ifadeler bekliyorum arkadaşlar![]()
arkadaşları için herşeyi yapabilen ama 'iyi gününde kimseyi kırmadığı gibi diğer zamanlarda da kimseyi kırmaması gereken ' biriyim...
bana bazı şeyleri gösteren sevdiklerime teşekkürler...
safişçiğim aslında istediğin gibi birşey olmadı biliyorum ama şu an aklıma sadece bu geliyor..
belki daha sonra bulabilirim birşeyler![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
izleyin... mutlaka izleyin!!!!!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
[/size]
İNANMAMAK AHİRETE GİTMEYE DEĞİL, CENNETE GİRMEYE MANİDİR...'
...::: DUA DİLENCİSİ :::...
Önce sinirlendiğim zaman "ateşle yaklaşma,yanarsın"diye bir yazıyla gezebilirim.![]()
![]()
![]()
hani klasik Türk filmlerinde babaları çocukları için der ya"yavrum senin annen bir melekti"![]()
![]()
ben bir melekim
![]()
![]()
...değil tabiki öyle iyi bir özelliğim aklıma gelmiyor şimdilik yazayım.
olumsuz özelliklerim için (İtinayla Kalp kırılır)
olumlu özelliklerim için (Dikkat dert babası aranızda)
;cümlelerini içerir pankartlar tam benlik olurdu galiba...
Bende;
Sevenin gülüyüm sevmeyenin dikeni....
güzeldi lotus ama sevmeyen yoktur seni![]()
izleyin... mutlaka izleyin!!!!!
[/size]
İNANMAMAK AHİRETE GİTMEYE DEĞİL, CENNETE GİRMEYE MANİDİR...'
...::: DUA DİLENCİSİ :::...
Harbiden çok güzel sözler ya arkadaşlar,hepiniz kendi işinize altenatif olarak reklam ajanslarını düşünebilirsiniz,cidden,ben referans olurum,nerden buluyorsunuz bu sözleri süperrr.![]()
![]()
![]()
Kararsız ama bir o kadar azimli, şüpheci bir o kadar güvenen, isyan eden ama bir o kadar tapandır. Aynaya baktığında kendini göremeyen. Ama herşeye rağmen kötü olan...
Sağolun arkadaşlar Allah razı olsun.Sağolsunlar sevenimiz sevmeyenimizden fazla
Paylaş