efraill,hümagül,zeynephearty,safinaz,azra,gulya,mü cahid,hikmetimm,yavuzburak,yolcu,alperfiliz.......
ve daha niceleri..
Benim için En can:MİHRİCAN
..kelâmın ağusu ikram olunsa, şeker şerbet der içeriz..yağmur yağanda su vermesen, ağlar, gözyaşımızı içeriz..ger sen bize kaşın çatsan, biz kendimizden geçeriz..gönül ko'maz hiçbir demde, cânan için candan geçeriz
..kelâmın ağusu ikram olunsa, şeker şerbet der içeriz..yağmur yağanda su vermesen, ağlar, gözyaşımızı içeriz..ger sen bize kaşın çatsan, biz kendimizden geçeriz..gönül ko'maz hiçbir demde, cânan için candan geçeriz
Yanlış anlaşılmasın diye hemen belirteyim, böyle bir şaka yapmak istedim başkası değilimgülümsetebildiysek ne mutlu bize
![]()
"Şirk ümmetim hakkında, karanlık gecede kara taşın üzerinde karıncanın yürümesinden daha gizli bir şeydir." (hadis-i şerif)
bende sayim....
hümagül,mihrimah,gulya,gönül,sümeyye,reyyan abla..bçetin,mücahit,rusen_alp,gezgin.
(asya,leyla)
bu kadar unuttuysam eklerim
hmm bide tanımak istediklerim var efrail mesela.
Paylaş