bu konu daha önce açıldımı bilmiyorum ama sizin görüşlerinizi bekliyorum
evet
hayır
farketmez
bu konu daha önce açıldımı bilmiyorum ama sizin görüşlerinizi bekliyorum
niye sorun olsun ki???
Hayatını "sonra"lara bağlayan "keşke"lere mahkumdur...
Müslüman bi insanın Allah'ın emirlerini yerine getirmesi ne sorun teşkil edecekki? Başka pencerelerden bakarak kendi gölgelerinden korkanlar için sorun teşkil edebilir.Başkası için değil.Vesselam
[SIGPIC][/SIGPIC]
Suskunluğum aseletimdendir...
Her lafa vercek bi cevabım var elbet...
Lakin bir lafa bakarım , lafmı diye...
Birde söyleyene bakarım adammı diye...
Örtünen rahibeleri normal karşılayan, örtülü bir müslümana ise aşağılayıcı bakış atanları kınıyorum.
En doğrusunu Allah (c.c.) bilir.
"De ki: Sizden, tebliğime karşılık bir ücret istemiyorum, isteğim ancak yakınlarıma sevgidir..."Şura/23.
Allahumme salli ala Muhammed’in ve Âl-i Muhammed
Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin abdike ve Resulike ve alel'muminine vel'muminati vel'muslimine vel'muslimati.
Allahım ! kulun ve Resulun Hz.Muhammed'e salat et. Mümin olan erkek ve kadınlara, müslüman olan erkek ve kadınlara da merhamet eyle.
AMA BAŞKALARI ÖYLE DİYOR BAKIN Bİ ABDULLAH GÜL ADAY OLDU NASIL SORUN OLDU ONUN İÇİN SİZİN GÖRÜŞLERİNİZİ ALİM DEDİM![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Suskunluğum aseletimdendir...
Her lafa vercek bi cevabım var elbet...
Lakin bir lafa bakarım , lafmı diye...
Birde söyleyene bakarım adammı diye...
YA BAK SÜMEYYE ARKADAŞ DİYORKİ NİYEN SORUN OLSUNKİ YANİ TÜRKİYE İÇİN SIRADAN BİR MESELE GİBİ İMİŞ ALGILIYOR
ONU BELİRTİM YANİ SİZ GÖRÜŞLERİNİZİ SÖYLEYİN BEN NİYE GERGİNLİK YARATMAYA ÇALIŞŞİMKİ![]()
galiba benim yazım yanlış anlaşılmış ben bu olayı nasıl sıradan bi meseleymiş gibi görebilirmki ben yaptığım yorumda yapacağım yorumu kısaca belirttim ki cumhurbaşkanın eşi türbanlı olursa bi türbanlı olarak en çok bu beni gururlandırır ve güven verir....
ben Allah'ın emrini yerine getirdiğim için yıllardır türbanlıyım ve bu davadan vazgeçmediğim için şu an üniversite kapılarından geri gönderiliyorum
sizde bana kalkmış neyden bahsediyosunuz....
Hayatını "sonra"lara bağlayan "keşke"lere mahkumdur...
bende senin gibi düşünüyorum yani eşi kapalı olsa beni gurulandırır müslüman ülke olduğumuz için ama bunu kullanıp kargaşa ortamı yaratmak isteyen çok yok şeriat uylumaya başladı diyorlar yok demokrasi elden gitti diyorlar sonuçta müslüman ülkeyiz bunu yerine getirmesinin neresi suç değilmi
ayrıca dediğin gibi benim anlamadığım türbanlılar niye üniversiteye giremiyor niye türbanlı bir öğretmen okula başını açmadıkça alınmıyor
anlamıyorlarmı biz müslüman bir ülkeyiz dinin kurallarını yerine getiriyor niye çok sorun ediyorlar onu bende anlamıyorum
Paylaş