Bu algoritmayı ezberleyin sonra haddinizi bilin![]()
![]()
Bu algoritmayı ezberleyin sonra haddinizi bilin![]()
![]()
Derdi; Allah'ın (cc) rızası olanlara selam olsun!
Sakın ola vehhabiliği alaya aldığımı sanmayın, bilakis çok ciddiye alıyorum ve açıkça saldırıyorum.
ALLAH razı olsun üstat yerden göğe kadar size katılıyorum
Allah (cc) razı olsun kardeşim.
Evet bütün vehhabiler bekliyorum. Çirkeflik yapmadan edeb dairesinde ilmi olarak her türlü yazınıza cevap verilecek. Bu algoritma ne ? en başta sen terbiyesizlik yapmışsın diyecek olursanız, eh! bunuda her zaman yaptıklarınıza bir cevap olarak kabul buyurun lütfen! Öyle özelden hakaretler ile bir yere varılmaz. Düşmanın dahi mert olanı saygı görür! Mert olnalr gelsin. Olmayanlar zaten özelden ulaşıyor ve cevabını alıyor. Medeni cesaretinizi gösterin ve tüm forum önünde konuşalım.
emeginiz için sağol radikalislam..
çok güzel hazırlamışsınız...
ben ilk cevabda sorun yok kısmına geldim
demek ki sizinle başım belaya girmeyecek![]()
Yoluna can'a revan etsem , gerek canım dedim ...
Yüzüme bin hışm ile baktı , dedi ; canın mı var !
Allah razı olsun kardeşim.Kimse meydanın boş olduğunu düşünmesin.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Suskunluğum aseletimdendir...
Her lafa vercek bi cevabım var elbet...
Lakin bir lafa bakarım , lafmı diye...
Birde söyleyene bakarım adammı diye...
Bu tabloyu neyi baz alarak yaptığını merak ettim. Sana göre mi yoksa. O zaman ben seni salak, embesil çıkıyorum. Adil tablo gerek. gene de çalışmalarının başarılarını dilerim.![]()
Rabbim! Gireceğim yere dürüstlükle girmemi sağla; çıkacağım yerden de dürüstlükle çıkmamı sağla. Bana tarafından, hakkıyla yardım edici bir kuvvet ver.
Selam,Radikal Vallahi beni yine güldürdün Allahim senide güldürür Insallahu Teala....![]()
Bu tablo ehl-i sünnet penceresinden bakanlara göre baz alındı unzurna. Eğer ehl-i sünnet değilsen başka sonuc çıkmaz. Adil tablodan kastın nedir. Ehli sünnet alimlerine küfürü kabul görecek bir şıkda mı olmalıydı, o zaman adil mi olacaktı. Hadis ve sünneti inkar edip reddettiğimiz zaman hakkaniyet içinde hazırlanmış mı denilecekti. Vallahi alemlerin övmesinden ziyade Alemlerin Rabbi'nin (cc) övmesini baz alıyorum. O'nun (cc), bundan hoşnut olmasını can-ı gönülden diliyorum.
Dileğin için teşekkür ederim.
Paylaş