İslamForum "ana" gibi, herkese "kucak", tüm kuzularını bekliyor, şefkatle.
Herkese yeniden selam, herkese yeniden merhaba...
İslamForum "ana" gibi, herkese "kucak", tüm kuzularını bekliyor, şefkatle.
Herkese yeniden selam, herkese yeniden merhaba...
Ve tevekkel alellah ve kefa billahi vekila
Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol.
Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye,
Bir sebep, bir yol, bir nefes ol.
Bütün Tağutları Red...
Saygıdeğer kardeşim, o kadar çok ki eski dostlar. Hepsi birbirinden değerli. Ne mekselina kardeşimi, ne Mücahid'i ne caferi'yi ne Ebuzer'i hiç birini diğerinden ayıramam. Hepsi pırlanta, hepsi birbirinden farklı güzellikler taşıyan bu insanlar, inşaallah bir gün yine aynı çatı altında toplanırlarda yeniden o muhabbetli günlere döneriz.E ! İslam haddi zatında zaten çatıdır. Elhamdülillah bu çatı altında çok güzel zamanlar geçirdik. Yolu islam'a dayanan her kardeşimiz, aktif olarak olmasada, inanıyorum ki günlük 1 kere bile olsa "neler oluyor benim forumda" deyip bakıyordur eminim. Hele hele ameli salih barış, mhmt, yelken, hatta ve hatta inanmayacaksınız ama çapanoğlu'nu bile özledim, gözlerim arıyor. Şuraya hanif muhabbeti ile ilgili bir konu açsada 10 yaşındaki oğlu (gerçi şimd 15 yaşında koca delikanlı olmuştur,Allah ömür versin) ile muhatap olmadan kendisi ile fikren bir kapışsak diye yolunu gözler dururum.
Yaşlanıyorum galiba...
Derdi; Allah'ın (cc) rızası olanlara selam olsun!
islam forum hepimizin göz bebeği ve her ne olursa olsun başka bir forumda olma istegi oluşmuyor ilk foruma kayıt olduğum günler aklıma geldi o günden bu yana ne dostluklar kazanıldı kendi adıma çoookk değerli insanlar tanıdım ve insanların şunu bilmesini isterim kimse sanal ortamdır demesin ne cevherler var neler
dile kolay 7 yıl olmuş,maaşşallah.
"Doğrudan doğruya Kur'an'dan alıp ilhamı / Asrın idrakına söyletmeliyiz islamı..." M.AKİF ERSOY
S.A.
Hayırlı, güzel paylaşımlar olur İnşaAllah.
Hoş geldiniz agunay...
Bütün Tağutları Red...
Selamın Aleyküm
Adım Seyit
Kayseriliyim
Hoşbuldum
Tekrar hoşgeldiniz seyit kardeş...
Bütün Tağutları Red...
Assalamu alaykum kardeslerim. Yeni uye oldum. Bir yabanci oldugumdan turkcem zaif umarim zamanla duzelir.![]()
My life is Islam
Paylaş