arkadaşlar sizce evlilikte saygımı çok önemli sevgimi.sizce hangisi daha çok ağır basıyor... evliliklerin bitme sebebi hangisinden kaynaklanıyor.?
ben sevgi diyorum.saygı diyen arkadaşlarda vardır???
arkadaşlar sizce evlilikte saygımı çok önemli sevgimi.sizce hangisi daha çok ağır basıyor... evliliklerin bitme sebebi hangisinden kaynaklanıyor.?
ben sevgi diyorum.saygı diyen arkadaşlarda vardır???
ikisininde olmasi gerek sevgi saygiyi getirir,saygida sevgiyi ikiside birbirinin tamamlayicisidir.Ama sevgi bittiginde sayginin olmasi herzaman sarttir
Aslinda Ikiside Olmali Bana Göre Ama Bi Ilşkide Saygi Olunca Sevgide Gelir Inş. Diye Düşünüyorum Azracim .
HER ŞEY KADER İLE TAKDİR EDİLMİŞTİR, KİSMETİNE RAZI OL Kİ RAHAT EDESİN.....
..kelâmın ağusu ikram olunsa, şeker şerbet der içeriz..yağmur yağanda su vermesen, ağlar, gözyaşımızı içeriz..ger sen bize kaşın çatsan, biz kendimizden geçeriz..gönül ko'maz hiçbir demde, cânan için candan geçeriz
teşekkürler arkadaşlar.bencede ikiside olmalıda.sevginin olması daha önemli gibi geliyor.
bence bir insan birisini sevcek, sonra evlencek. saygida gelir sevgiylen beraber bence.
Kâfir bile olsa, hiç kimsenin kalbini kirma! Kalb kirmak, Allahü teâlâyi incitmek demektir.
Ahmed Yesevî Rahmetullahi aleyh
Allah Resulü (s.a.v.) buyurdu ki:
Allah katinda duadan kiymetli bir ibadet yoktur
Paylaş