+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 4 ve 4

Konu: Kaç dakika!!!!!!

muhik Misafir

Standart Kaç dakika!!!!!!

Acaba günde kaç dakikamızı ailemize ayırıyoruz ve onlarla kaç dakikalık kaliteli zaman geçiriyoruz?Çocuklarımızla sohbet ediyor muyuz ve hayatı bizden mi,başkalarından mı öğreniyor?Hiç düşündük mü?

lotus isimli Üye şimdilik offline konumundadır Üyeliği durduruldu
    Tecrübe Puanı
    0

Ben kızımla çok vakit geçiremiyorum ama geçirdiğimiz her anı dolu dolu yaşamaya gayret ediyorum

Admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Teknik Admin
    Tecrübe Puanı
    10

ben fazla zaman ayiramiyorum acikcasi, ama her gün ayiracagim diye kendime söz veriyorum, insallah olur.
    Konusmak ihtiyac olabilir, ama susmak bir sanattir...
    D
    ünya Bir Bekleme Odasıdır,Çağrılınca Gireceğiz..(IlyasKüçük
    )

yabanGülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yabanGülü isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye
    Tecrübe Puanı
    6

Standart cocuga verilen zaman ??

Alıntı safinaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Acaba günde kaç dakikamızı ailemize ayırıyoruz ve onlarla kaç dakikalık kaliteli zaman geçiriyoruz?Çocuklarımızla sohbet ediyor muyuz ve hayatı bizden mi,başkalarından mı öğreniyor?Hiç düşündük mü?

bence tabiki cevremden gördügüm kadariyla (kendi cocugum yok ama 1 yasinda kardesim var cocugum gibi büyüyor) cocuklarimizi fazla önemsemiyoruz. basina buyruk buyuyorlar. artik ebebeyinler okar is hayatina yada baska sorunlara dalmislarki cocuklarini görmüyorlar.

bir arkadasimiz cevap yazmis herzaman zaman ayiracagim diye kendime söz veriyorum ama sonuc yoook. tek söz vermek yetmiyor bunu gerceklestirmekde gerekiyor.

cocuk deyince bebekler yada 1 veya 6 yas cocuklar degil sadece konumuz bu 17 yasa hatta evlenene kadar demektir.
    artik cocuklarimiz okadar kendi baslarina olmuslarki aileleri onlarla ilgileniyormu yoksa ilgilenmiyormu varkinda bile degiller. Ancak aile nezaman farkina variyor ilgilenmediginin cocugun okulda dersleri kötülesirse yanlis cevreye yönelirse ozaman.

ama sizce ozamanda gec olmuyormu. bence cocuga her gün bir kac dakika ayirmak gerekiyor. fazla degil 5 dakika halini hatirini neyaptigini sormak bile o cocugu motive eder ve ailesine bakisini degistirir.

lütfen cocuklarimizi bosvermeyelim onlar bizim gelecegimizdir.

saygilarimla
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    Nerede olursan ol Allah’a karşı gelmekten sakın; yaptığın kötülüğün arkasından bir iyilik yap ki bu onu yok etsin. İnsanlara karşı güzel ahlakın gereğine göre davran.
    Tirmizî, Birr, 55.

+ Konu Cevaplama Paneli