+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 9 ve 9

Konu: H-a-m-z-a

h-a-m-z-a isimli Üye şimdilik offline konumundadır Üye
    Tecrübe Puanı
    5

Standart H-a-m-z-a

S.A

Öncelikle yüce Rabbimin rahmeti ve bereketi tüm inanan kardeşlerimin üzerine olsun.

yaklaşık 3 aya yakın bir süredir islamforum da üye olarak hem fikirlerimi paylaştım hem de birçok konuda bilgi sahibi olma şerefine eriştim.

Bu süreçte hem farklı fikirlere sahip olduğum hem de aynı bahçeye farklı pencerelerden baktığım kardeşlerimle tanışma tartışma ve de kaynaşma imkanım oldu.Bu imkandan dolayı önce Rabbime şükreder sonra da siz kardeşlerime teşekkürü bir borç bilirim.

331.dönem olarak askerlik görevimi yerine getirmek için birkaç gün içinde birliğime teslim olacağım.Siteye üye olduğum süre içerisinde eğer ki Rabbimin emirleri dışında bir fikir beyanında bulunduysam O nun bağışlayıcılığa sığınırım.KARDEŞLERİM sizinle beraber olmak gerçekten bana çok şeyler kattı hepinizden teker teker Rabbim razı olsun.
    Benden yana herkese hakkım helal olsun sizde hakkınızı helal ederseniz sevinirim.

İnşallah görevimi layıkıyla yerine getirip aranıza yeniden katılırım.ALLAH yar ve yardımcımız olsun.

ALLAH a emanet olun ..!
    Allah hiç kimseye gücünün yeteceğinden başka yük yüklemez. Herkesin kazandığı hayır kendisine, yaptığı kötülüğün zararı yine kendisinedir.(BAKARA 286)

bekir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bekir isimli Üye şimdilik offline konumundadır sadece bir kul
    Tecrübe Puanı
    10

Allah yar ve yardımcın olsun, muin'in olsun, yolların açık olsun Kardeş'imiz. Duacınız inşaallah... Vatan hizmetidir, Allah rızası için yapıldığında muhakkak ki çok büyük ecri vardır, hizmetin hayırlı olsun...

Ve tevekkel alellah ve kefa billahi vekila

Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol.
    Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye,
    Bir sebep, bir yol, bir nefes ol.

Bütün Tağutları Red...

Peris Misafir

Abi sağ ve selamet gidip dönmeniz için Allaha duacıyız.Yalnız sizin için değil tüm askerler için.Allahın nazarı hep üzerinizde olsun.

mhmt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mhmt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    41

Aralık celbinde gidecek çok arkadaşım var. Allah yardımcınız olsun. Kısa dönem olarak gidenlerin çoğu da evlidir. Biraz sıkıntı olacaktır ama inş. hayırlı da olur.

selametle..
    CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...

heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...

samanyolu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    samanyolu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    73

vatan görevini yapıp sağsalim dönmeniz için Allah(c.c) duacıyız. rabbim tüm askerlerimize hayırlısı ile gelmek nasip etsin inşallah.

İmandır o cevher ki, ilahi ne büyüktür!..
    İmansız olan paslı yürek sinede yüktür...

muhacir_b isimli Üye şimdilik offline konumundadır Üye
    Tecrübe Puanı
    6

s.a
    hamza çilelidir askerlik geceleri.hani derlerya şu karlı dağın ötesi ancak aşan bilir.seni çok iyi anlıyorum kardeşim.4 ay oldu bitireli çile hasretliğini.yinede bilmiyorum şu anki bulunduğun yeri ama çile insana sabır ve kazançlara eriştirir.ben bir buçuk sene şırnak ve kuzeyırak dağlarında geçirdim zmnımı ve namazlarımın çoğunu teemmünle kıldım.rabbimden tek dileğim senin ordayken namazına sımsıkı sarılman.allah sabır versin kardeşim.çoğu insan yarini bırakıp gelmişti ama bazen onlara bakarken üzülürdüm bazen üzülmemin belki yannış olduğunu düşünürüm .bilmem allah hakkında hayırlısnı versin.yolun açık olsun.bize dua et kardeşim.

ibrahim571632 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ibrahim571632 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    24

Şahsen Hakkım Helal ve Hoş olsun Kardeşim.Allah_u Teala vazifeli olduğun o her saniyeni ibadet nev'inden kabul buyursun.Gazan Mübarek,dönüşün mükemmel olsun inşaAllah.Selametle..
    Kainatta en yüksek hakikat imandır,imandan sonra namazdır.(Sözler/Said Nursi)

radikal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    radikal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    147

Peygamber Ocağında Allah'a emanet ol inşaallah. Hayrlı görevler dilerim Allah'(celle cellauhu) dan.

Güle gile gidin, güle güle gelin.
    Derdi; Allah'ın (cc) rızası olanlara selam olsun!

esmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    esmer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Üye
    Tecrübe Puanı
    5

Allah hayırlı teskereler nasip esin,kutsal görevinizde sizi Allah'a emanet ediyor ve tez zamanda burda güzel paylaşımlarınızı görmeyi ümid ediyoruz.

+ Konu Cevaplama Paneli

Paylaş