Asla tehdit degil. Ben kimseyide tehdit etmedim. Forum Kurallari ni tehdit olarak algiliyorsaniz "Anarsi" baslamis demektir. Bende buradaki Forum kurallari geregi "Yönetim" e sordum. Anama dünyada fuhus isnadi yapilsaydi bu kadar üzülmezdim diyen bir kisi hakkinda israrli yazilarda kisisel saldiri yazilarinda elbetteki Forum Kurallari ni hatirlatirim. Bu durum burada yoksa ben de cümlelerimi bu tarzda kullanacagimi söylüyorum. Benim yukaridaki cümlemi dahi tehdit olarak algilamak sizin düsünceniz. Fetos, fettulahci, said-i kürdi kürtcüdür gibi kavramlari olusturan ben degilim.
Yaziyi buraya sadece kopyaladim diyede siyrilmak olmaz. Tesvik ediyorsunuz veya sebep oluyorsunuz ve bende bu yaziyi kesinkez kabul ettiginizi varsayarak hareket ediyorum.
Siz etrafinizdaki insanlara böyle lakapmi takiyorsunuz sanirim takiyorsunuz ki forumda Radikalislam abimede bir acayip lakaplarla seslenme vardi. Bende size lakap taksam hosunuza gider mi?
Eger yasa göre saygi derseniz lakap taktiginiz kisi sizden yasca büyük. Derdinizin tebyin oldugunu söylüyorsunuz ama görüyorumki birseyi kabul etmemek icin gözlerinizi kapatip hicbirseyi duymayan kisiyi oynuyorsunuz.
Özgürlük dendigi zaman solculugu, IRK dendigi zaman sagciligi hatirliyorsunuz ki yanlis kavramlarda oyun oynuyorsunuz.
Hakki aramak gibi bir derdinizin olmadigini son benim sitemdede olan yazilarinizdan fark ettim. O saniyeden sonra anladimki gerisini bosverin.
Simdi bana Kurandan ve sadece tek Kuran diyen sen Metin Mete asagidaki sorularima hicbir kacamak cevap vermeden cevap ver.
Tek Kuran diyorsun degil mi?
Yukaridaki makalelerden alintilamaya basliyorum. Kopy-paste degil iste kendim düsünüyorum kendim aklediyorum. Bu konuda yalan dahi söylemiyorum.
Müslüman insanda `hay` vardır. Yüzüne yansır.
Yanlışlar karşısında yüzü kızarır; Allah huzurunda utanır. Utanmıyorsan dilediğini yap veya Allah`tan korkmuyorsan bari kuldan utan derler meşin suratlılara…
Diyalogcular tam meşin suratlı. İnsan, az–buçuk da olsa düşünmez mi?
Bana Kurandan bu cümleyi getirebilirmisin ya da bu cümleyi teyit eden bir ayeti.
Müslümanlarda haya vardir ama müslüman olmayanlarda yoktur. Mesin suratlilardir onlar.
Diyalog teranesi okunmadan önce bu ülkede `nurcu papaz`a rastlanmazdı. Diyalog teranesi okunmadan önce bu ülkede `Müslüman rahip`e rastlanmazdı. Diyalog teranesi okunmadan önce bu ülkede `İsevi Müslüman`a rastlanmazdı. Diyalog teranesi okunmadan önce bu ülkede `Hıristiyan nurculara` rastlanmazdı.
Diyalog teranesi okunmadan önce, bu ülkede değil meydan mücahitleri, ateistler bile bir tek kilise ev açmadı, açmazdı. Diyalog teranesi okunmadan önce bu ülkede `en günahkar vatan evladı` bile İslam`ın son ve yegane Hak din olduğunu, Hz. Muhammed`in (sav) alemlere rahmet olduğunu tartışmaz, tartıştırmazdı.
Yakincag tarihi bilmiyorsunuz demekki Metin Mete. Bu diyalog calismalari öncesindede niye Allahsizligin olmadigini bilmiyorsunuz cünkü okumuyorsunuzda ondan. Kitaplarin toplandigi zamani bilmiyorsunuz ya da onca insanin asildigi zamani bilmiyorsunuz. Ezanlarin türkce okundugunu bilmiyorsunuz. Yani bos konusuyorsunuz. Ateist demek dine karsi demektir. Ateistin kilise actigi ne kadar celiski degil mi? Ateist tüm dinlere karsidir. Türkiyede bunca Allahsizlik varda Almanyada ne isin var onu anlamadim. Senin gibi biri bence ülkesinden kacmamaliydi bu kadar sevdigin icin. Belki Türkiyede olsaydin bunlar olmazdi(?) Madem Teblig yapamayacaksin Avrupada ne isin var. Hicret otur ye, ic, ..... degildir. En azindan böyle olmayanlarada köstek olmamak gerekir.
Diyalog teranesi okunmadan ve diyalogcuların üstadı varolmadan önce bu ülkede `İslam namına `Hıristiyan şehit itikadı` üreten`e rastlanmazdı. Diyalog teranesi okunmadan önce bu ülkede `Hıristiyan, Yahudi, Budist hatta Hinduist cennetliktir` diyen allemeye rastlanmazdı.
Bu cümlelerin dogru olmadigini bilmek icin yine okumak arastirmak gerekir. Ispatsiz, mesnetsiz konusulursa yazik olur ayip olur, kul hakki olur. Ama kul hakki dili küfretmeye alismis bir isnan icin cok mühim birsey olmasa gerek. Budist ya da hinduist bir kisinin cennetlik oldugunu kabul eden görüsün orjinalini getir sonra konusalim ama getirmezsen yalancisin derim. Hristiyan ve Yahudiler hakkindaki ayetide biliyorusnuzdur ve bu Ehl-i Kitap olanlar icin gecerlidir ve inananlar icin gecerlidir. Bu yüzden dolayi Cennet sadece kontrat sahibi degildir ya da kimsenin vicdaninda degildir. Kimin Cennete gidip gitmeyeceginide Allahu Tealadan baska kimse bilemez.
Diyalog teranesi okunmadan önce bu ülkede `öğrenciler, ekümenik sevdalı Patrik Bartholomeus`un veya Cevşenli papaz Maroviçt`in ziyaretlerine götürülüp ortak ibadet kararı aldırılmaz`dı. Diyalog teranesi okunmadan önce bu ülkede `Nüfus kağıtlarından İslam hanesi`nin silinmesi teklif edilmezdi. Diyalog teranesi okunmadan önce bu ülkede Müslüman Türk Milletinin evladı `50 dolar`a satın alınamazdı.
Efendimizin Yahudilerin ibadet etmeleri icin müsaade istemelrerinde onlara Camiyi actigida yalandir. Ortak ibadete serbestiyetlik vermis ya. Siz buna inanmazsiniz ama biz inaniriz.
Bir diger husus ise, dilyaog ile 50 dolara din degistiren ya da incil alan ya da nufus kimligini degistirenler yalandir tamamen camurdur. Bu da hukuk kurallarini bilmemenizden kaynaklaniyor. Misyonerlige kim, nerede izin vermiski.
Diyalog teranesi okunmadan önce bu ülkede `herhangi bir Müslüman; papaz ve hahamlara iftar duaları yaptırmaz`dı. Diyalog teranesi okunmadan önce bu ülkede `herhangi bir Müslüman, koluna girdiği papazı veya hahamı canı pahasına savunmak için Müslüman`a hakaret etme pozisyonu almaz`dı.
Öylemi 70 li zamanin ya da 60 li zamanin tarihinide cok iyi biliriz. Yani arkadasini satanlari, herkesi satanlari küfrün daha ilerisinde vuranlari kiranlarida biliriz. Ne icin peki? Neyse gec olmadan 90 larda tasma bulundu bu irkcilara bu bölücülerede böyle kapandi. Bu seferde farkli bir yol olsada ne ise gerisine devam edelim.
Diyalog teranesi okunmadan önce bu ülkede `Müslüman kadın, Hıristi- yan bir erkekle papaz, haham ve müftünün huzurunda nikâhlanmaz`dı.
Bundan yaklasik 2 yil önce videosunu koydugumda ve daha gec degil 1 hafta icinde yine koydugumdan yine anlamak icin israr etmek sizin kör yaninizdan kaynaklaniyorsa kusura bakmayin ama adama artik sonunda hop nereye derler.
Oradaki adam Amerikada evlenmis ve Türkiyede devlet memurunun da izni ile dini nikah kiydirmaya gitmis ve Allahin birligini kabul etmis, Peygamberimiz Muhammed s.a.v. in son Peygamber oldugunu ve Allahin kulu ve elcisi oldugunu kabul etmis ve isa a.s. in Allahin Peygamberi ve elcisi oldugunu kabul etmis tasdiklemis ise kimsenin birsey demeye hakki yok. Bu adam Oruc tutuyor ve bu adam Namaz kiliyor ise artik susmak gerektigini söylemek lazim.
Diyalog teranesi okunmadan önce bu ülkede; `Amerika`nın veya bir başka Haçlı`nın kucağına sığınarak oradan hümanist nutuklar atmak, İslam medeniyetini işgal edenlerin destekçisi olmak` ayıptı.
Ayni bu lafi kendin icinde söylüyormusun Metin Mete. Almanyanin kucaklamasina siginip buradan besleniyorsun ve oradan nutuklar atiyorsun.
Sanirim ayni cümleyi söyleyen kisi senin icinde söylemis
Diyalog teranesi okunmadan önce bu ülkede `vatanı ecnebiye satmak` ayıptı. Diyalog teranesi okunmadan önce bu ülkede `Türk–İslam medeniyetini Haçlı ile ittifak ettirmek` dalaletti... Daha saymaya gerek var mı?
Diyorum ya Yakin- Cag tarihini bilmemek ayip degil, ögrenmemek ayip.
Benden dost hatırlatması.
Iste bizim dostlarimizin düsüncesi al sana teati et bakalim
Tüm ugrasilan emekleri bu dostun sayesinde sil at.
Gelelim Üstad Bediüzzaman hakkinda söylediklerine bunu da bekle cevap yazma ki ikinci kisimda cevap yazarak devam edeyim.
İmtisali cahidu fillah olubtur niyetim,
Dini islamın mücerred gayretidir gayretim.
Fazlı Hak ve hikmeti cündü ricalullah ile,
Ehl-i küfrü serteser kahreylemektir niyetim.
Embiyau evliyaya istinadım var benim,
Lütfü Haktandır hemen ümidi fethu ve nusratım.
Nefsim ve malımla nola kılsam cihanda içtihad,
Hamdülillah var gazaya sad hazaran rağbetim.
Ey Muhammed! Mucizatın Ahmedi muhtar ile,
Umarım galib ola Edayı dine devletim!
Paylaş