Evet, sabah uyandığınız da Güneşin Batıdan doğmuş olduğunu görseydiniz, acaba ne yapardınız...
Ben çokk korkardım, ne yapacağımı bilemiyorum...
Evet, sabah uyandığınız da Güneşin Batıdan doğmuş olduğunu görseydiniz, acaba ne yapardınız...
Ben çokk korkardım, ne yapacağımı bilemiyorum...
Ve tevekkel alellah ve kefa billahi vekila
Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol.
Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye,
Bir sebep, bir yol, bir nefes ol.
Bütün Tağutları Red...
kesinlikle bende çok korkardım ...
korkmazdım vardır bir hikmeti derdim... televizyonu ve interneti açıp neler olduğuna bakardım. öğrenmek isterdim bilimsel yönünü ve tabiki ilahi yönünü...
“Bu din garip başladı, garip devam edecek ve garip bitecektir. Ne mutlu o gariplere.” (Müslim, İbn-i Mace)
CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...
heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...
Eger Islam adinaysaki öyle oldugunu basta söylüyorsun(Ehli Sünnet diyeki size göre Islam o )Bende bu Allahin dininin bir müdafiyi isem tabiki kendime olarak alir sorarim.Ha delilsiz ise bunun iki anlami olur 1-Atmasyondur.2-Kurandisi bazi verilerdir.Sen nasil inaniyorsan öyle delillendirki bizde hata ise düzeltelim yok gercekse susalim.Her konuda sen hitabimiz degil der Islam adina konusursan bizde hitabi kabul ederiz hangi sartta olsa....
bende çok korkardım ve neyapacağımı bilemezdim Rabbim hepimizi affetsin.....
mevlamın hikmeti nelere kadirmiş der rabbime şükürler olsun derdim.gelecekse rabbimizden gelsn
Dünya üç gündür; dün, bugün ve yarin. Dün geçti. Yarinin gelecegi belli degil. Öyle ise; bugünün kiymetini bil!
Paylaş