Bazı bilimadamları karşı çıksa da tüm dünyada uzaylıların varlığına inanan insanların sayısı giderek artıyor.Peki siz bir müslüman olarak uzaylıların varlığına inanır mısınız?
Bazı bilimadamları karşı çıksa da tüm dünyada uzaylıların varlığına inanan insanların sayısı giderek artıyor.Peki siz bir müslüman olarak uzaylıların varlığına inanır mısınız?
18000 alem...
bilmem...
olabilir aslında
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
izleyin... mutlaka izleyin!!!!!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
[/size]
İNANMAMAK AHİRETE GİTMEYE DEĞİL, CENNETE GİRMEYE MANİDİR...'
...::: DUA DİLENCİSİ :::...
İnarım uzayların varlığına ben. Fakat onlar başka alemde, biz başak alemdeyiz.
İnsanların uzaylı tasvvurunu düşündüğümde mitolojik beklentiler olduğunu görüyorum. Uzaylı'lara inanmıyorum. Dünya dışında evren'de bir yerler de birileri varsa bile, onlar hiç de birilerinin tasavvur ettiği gibi uzayllılar değildir. Malesef henüz uzaylı filan da gören olmamıştır, gelip giden uzaylı'da...Olmayan bir şeyin varlığına inanmaz...
Müslümanım, müslümanlardanım demek kadar insanı özgür kılan bir söz yoktur ve olamazda. Bu söz, Rabbimizin vahyinden bizim dillerimize ve gönüllerimize nakş olan yüce bir anlam. Bu sözün anlamlandırılmış hali insan. Bu söz ile insan yaratılmışlar arasında seçkin bir vaziyet alıyor. Ahsen-i takvim makamından nakkaşlık vazifesini icra ediyor. Vahyi nakş ediyor muzdarip gönüllere. (Ahi Evran)
inanmam çünkü böyle bir şey yoktur olsa kuranda söylerdi
En iyi nasihat; iyi örnek olmaktır. (Malcolm X)
hayır inanmıyorum.
Selametle...
"Şi'ra'nın da Rabbi O" Necm:49
Derdi; Allah'ın (cc) rızası olanlara selam olsun!
"Ben bilmem Allah(cc) bilir" deyip geçiyorum.
"Şirk ümmetim hakkında, karanlık gecede kara taşın üzerinde karıncanın yürümesinden daha gizli bir şeydir." (hadis-i şerif)
uzaylı hııım kim acaba uzaylılarının gerçek isimlerinin uzaylı olduğunu söylemiş merak ettim şimdi bir çok alem olduğuna göre onlarda başka bir alemde olabilir.Mesela cinler farklı bir alemde yaşıyorlar ve biz onları göremiyoruz fakat onlar bizi görebiliyorlar (ahirettede onlar bizi göremicek biz onları görücez) uzaylılarda olabilir bence.Ancak Allah bilir.
Paylaş