arkadaşlar en çok tercih ettiğiniz mağaza hangisidir (birisinde mdr yardmcısıyım belkide tanışmış olabiliriz)
kim
bim
tansaş
gima
migros
gökkuşağı
kiler
ismar
happy center
diğer
arkadaşlar en çok tercih ettiğiniz mağaza hangisidir (birisinde mdr yardmcısıyım belkide tanışmış olabiliriz)
Artık gözünüzü açın! ne zaman ki can köprücük kemiğine dayanır, "tedavi edebilecek kimdir?" denir. (Can çekişen) bunun gerçek bir ayrılış olduğunu anlar. Ve bacak bacağa dolaşır. İşte o (peygamberin getirdiğini) doğru kabul etmemiş, namaz da kılmamıştı. Aksine yalan saymış ve yüz çevirmişti. Sonra da çalım sata sata yürüyerek kendi ehline gitmişti. Layıktır (o azap) sana layık! Evet, layıktır sana (o azap) layık. İşte o gün sevk, ancak Rabbinedir " (Kıyame Suresi, 75/26-35)
ben o magazalarin hepsinde bulundum.cunki turkiyede hic olmadim![]()
![]()
![]()
hiç biri...
bazen bim ve migros oluyor arada ama..
hikmetim kardeşim , sen hangisinde müdür yardımcısıysan söyle hele, bundan sonra oraya gidelim.
Bu arada şirkette iş var mı,işsizlik canıma tak ettine iş yaparsan diye sorarsan elimden her işi gelir, her şeyi yaparım,yerleri süpürürüm, camları silerim. müşterilerin ayakkabılarını bile boyarım..var mı gurban boş yer, yoksa da kov birini getsin, ben çalışırım,, bu aralar iş arıyorum, , bak varsa söyle de, yabancıya gitmesin
![]()
![]()
rusen abi bi iş olursa hemen sana haber verelim eleman aranıyor..dj yaparmısın![]()
bu sıralarda çok aranıyor radyolarda.
![]()
![]()
sayın hıkmetım
suanda bekar oldugum için hiç bır magazaya gıtmıyorum![]()
çunkı bu işleri anam ve babam yapıyor![]()
sız hangı magaza oldugunu soyleyın
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
"Şeriatın bir hakikatına, bin ruhum olsa feda etmeye hazırım. Zira şeriat, sebeb-i saadet [mutluluk sebebi] ve adalet-i mahz [mutlak adalet] ve fazilettir."
benimde en çok gittiğim mağaza nt dir heralde.. çünkü elimde avucumda olan paramı kitaba yatırırım da..... sonrada bim den fiyatı uygun olan çikolata ve gofret![]()
Artık gözünüzü açın! ne zaman ki can köprücük kemiğine dayanır, "tedavi edebilecek kimdir?" denir. (Can çekişen) bunun gerçek bir ayrılış olduğunu anlar. Ve bacak bacağa dolaşır. İşte o (peygamberin getirdiğini) doğru kabul etmemiş, namaz da kılmamıştı. Aksine yalan saymış ve yüz çevirmişti. Sonra da çalım sata sata yürüyerek kendi ehline gitmişti. Layıktır (o azap) sana layık! Evet, layıktır sana (o azap) layık. İşte o gün sevk, ancak Rabbinedir " (Kıyame Suresi, 75/26-35)
Paylaş