sigara kullanıyormusunuz?eger kullanıyorsanız neden?![]()
evet
hayır
bazen
sigara kullanıyormusunuz?eger kullanıyorsanız neden?![]()
sigara kullanmıyorum.sigaradan nefret ediyorum...hayat düşmanı.
ALLAH'IM SENDEN BAŞKA HİÇBİRŞEYİ OLMAYAN BEN,SENDEN
BAŞKA HERŞEYİ OLANLARA ACIRIM!!!!!
KÖPEĞE ATILAN BİR KEMİK YARDIMSEVERLİK
DEĞİLDİR,YARDIMSEVERLİK;EN AZ KÖPEK KADAR AÇ OLDUĞUNDA ETİNİ ONUNLA PAYLAŞMAKTIR!!!!!
YAPMAN GEREKEN HAYIRLI İŞLERİ YARINA BIRAKMA YARIN OLUR DA SEN OLMAZSIN!!!!!
HEPİMİZ ÖLÜMÜN NİŞANLISIYIZ!!!!
Bana bir tane yararını söylesinler hemen kullanayım.Stresi azalttığı falanda yok.Psikolojik olarak öyle düşündükleri için kullananlara öyle geliyor.Ciğerlere günah yaa![]()
GÖZÜMÜN NURU BAŞ TACIMŞEFAATİNE MUHTACIM
"bi alışamadım gitti ya.. içiyorum içiyıorum hala nefret ediyorum.. cıkcık.."
diyen birini duymuştum.. enteresan geldi..şükür bakalım halimize..
selametle.
CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...
heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...
sigarayla ilgili çok kötü bir anım var...küçükken bana amcam sigara nın dumanını çektirmiş.ben çok kötü olmuşum.ama onlar gülmüşler güya şaka yapmışlar bana...o zaman da 1 yaşında fln mışım
ALLAH'IM SENDEN BAŞKA HİÇBİRŞEYİ OLMAYAN BEN,SENDEN
BAŞKA HERŞEYİ OLANLARA ACIRIM!!!!!
KÖPEĞE ATILAN BİR KEMİK YARDIMSEVERLİK
DEĞİLDİR,YARDIMSEVERLİK;EN AZ KÖPEK KADAR AÇ OLDUĞUNDA ETİNİ ONUNLA PAYLAŞMAKTIR!!!!!
YAPMAN GEREKEN HAYIRLI İŞLERİ YARINA BIRAKMA YARIN OLUR DA SEN OLMAZSIN!!!!!
HEPİMİZ ÖLÜMÜN NİŞANLISIYIZ!!!!
kullanıyorum nedeni çok açık akılsızlığımdan
selamunaleyküm kullanıyorum sebep yada mazaret okadar basit kelimeler değillerdir onun için onları kulanmıyorum sadece alışkanlık küçük yaşta başladım sonrada bırakamadım bir türlü hayırlısı bir gün oda biter inşallah geç olmaz selam onun sünnetini yaşayanların üzerine
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))
ben daha başlamadım inşallah bir ömür boyuda hiç başlamam.
RAHMET EYLE BİZLERE YÜCE ALLAH'IM
İçiyorum, içmesem daha iyi...
Paylaş