Arkadaşlar nerede ve nasıl ölmek istersiniz
Arkadaşlar nerede ve nasıl ölmek istersiniz
ooo maaşallah yeni anketörlerimiz transfer olmuş![]()
Bu arada hoş geldiniz mektubat ..Gelişliniz hayırlara vesile olur inşaallah...
nerede ve nasıl ölmek isterim sorusuna gelince;
secdede ve şehadetle olmasını dua ederim..
..kelâmın ağusu ikram olunsa, şeker şerbet der içeriz..yağmur yağanda su vermesen, ağlar, gözyaşımızı içeriz..ger sen bize kaşın çatsan, biz kendimizden geçeriz..gönül ko'maz hiçbir demde, cânan için candan geçeriz
Rabbimin rıza için koştrurken o nerde münasip görduyse.... Dua ilee...![]()
"Kendi kalbin, sırlarını muhafaza etmek için başkalarının kalbinden daha geniştir."
Böyle bir seçme şansımın olmadığını bildiğim için ki bunu hepimiz biliyoruz.Ütopik düşüncelere de girmeye gerek yok.Benim için nerede hayırlı ise Rabbim orada alsın canımı.Dua ile
[SIGPIC][/SIGPIC]
Suskunluğum aseletimdendir...
Her lafa vercek bi cevabım var elbet...
Lakin bir lafa bakarım , lafmı diye...
Birde söyleyene bakarım adammı diye...
mevla görelim neyler neylerse güzel eyler
[SIGPIC][/SIGPIC]
"Allah'a ve âhirete iman eden, misafirine ikramda bulunsun.
Allah'a ve âhirete inanan, komşusuna hürmet etsin.
Allah'a ve âhirete inanan, ya hayrı söylesin ya da sussun!.."
Hadis-i Şerif
![]()
arkdaslar bana ve tüm dünyadaki canlılara sizlerde dahil olarak nasıl ve ne zaman öleceğimizi sadece ve sadece ALLAH bilir bunu unutmayalım
![]()
![]()
saygınıza teşekkür ederim
Rabbim ölümünde hayırlısını versin.Yanarak ölmekten,boğularak ölmekten,işkenceyle ölmekten ve başka bir kişi tarafından öldürülmekten Rabbime sığınıyorum.Her şeyin en iyisini Allah (C.C) bilir.
Ya emr-i bi'l maruf neh-i ani'l münker yaparsınız;yada Allah size azap gönderir,(gönderirde) dua edersiniz artık duanız kabul edilmez.Tirmizi
Bir gencin imansızlığı karşısında,inanan insanın kalbinin,vücudunun zerreleri adedince parçalara ayrılması gerekir...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
ALLAH EN HAYIRLISINI NASİP ETSİN.ama
illaki bir istek olacaksa.
bir kafirin beni ömldürmesini isterim.tabiki islam olmamdan dolayı..yani şehadet..
yer ise farketmez.kendi memleketimde olabilir.
BU DAVA ÇOK BÜYÜKTÜR,EN İYİLERİMİZİ FEDA ETMEK GEREK...(Ş.REHBER)
ben mekkede ölmek isterdım ve eziyetsiz öleyim isterdim
Paylaş