islam dini sizce medya aracılığı ile nasıl tanıtılıyor
siz anket sorusunu medya aracılığıyla nasıl tanıtıldığını söyleyiniz
evet
hayır
fikrim yok
islam dini sizce medya aracılığı ile nasıl tanıtılıyor
siz anket sorusunu medya aracılığıyla nasıl tanıtıldığını söyleyiniz
Sallallahu Aleyhi Vessellem: "Kabrimi bayram yerine çevirmeyin. Bana salât getirin. Getirdiğiniz salât nerede olursanız olun bana ulaşır." (Ebu Davud: 2/218)
"Allahumme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed "
"Allahumme salli âlâ seyyidina Muhammedi-ninnebiyyi ümmiyyi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim."
"Allah'ım! Ümmi Peygamber Muhammed (sav)'e onun aline ve ashabına salât ve selam eyle."
Birini okumadan geçmeyelim din kardeşlerim!!!
valla kardes medya dedın ama iki çesit medya var,,,,,,,
1. medya kendını modern zanneden, islam düşmanı, ateist medya
2. medya islami, muhafazakar, medya
1. gruba gıren medya, en son olarak okulda namaz kılan kardeslerımız hakkında nasıl haberler yaptı hepımız bılıyoruz, sımdı bu insancıklar islamı guzel tanıtır mı
2. grub ise herkesın begenısını kazanmış ve ahlak kurallarını asmayan, yanı islamı guzel ynasıtan
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
"Şeriatın bir hakikatına, bin ruhum olsa feda etmeye hazırım. Zira şeriat, sebeb-i saadet [mutluluk sebebi] ve adalet-i mahz [mutlak adalet] ve fazilettir."
medya aracılığla diyorsan yanlış anıtılıyor bn fikrim yok dedim ama yanlış bence medyayı görmedim ben genel olarak dedim.
Benim fikrim ise yanlış tanıtıyoruz
neden bir mevlana degiliz neden yunus degiliz
Hep iyi yönlerinden görmeliyiz
zaman herzaman oldugu gibi gönülden görme zamanı diyorum ...
zaif-i mutlak.:...ölüm Allah'ın emri ayrılık olmasaydı...Yoklukları var eden Rab; dikenleri gülün merhametinde misafir eyleyen Rab; bulutları mavi göğüme sırdaş eyleyen, yağmuru toprağıma yâri eyleyen; bebekleri annesinde, kuşları yuvasında; baharı kışın ardında, ömrü güneşin doğuşunda; saklayan gösteren Rabbim; kilitlerimi çöz, firkatlerimi muhabbetinin peşine koy, rüzgara tutunan dualarım arılara, papatyalara, nergislere ve gelinciğime dokunmuşsa, ruhumu kainatın ahengine kat. Ya Rab. Ya Hakk...
siz ne yaptınız
bana sorutosan hayır dedim
Sallallahu Aleyhi Vessellem: "Kabrimi bayram yerine çevirmeyin. Bana salât getirin. Getirdiğiniz salât nerede olursanız olun bana ulaşır." (Ebu Davud: 2/218)
"Allahumme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed "
"Allahumme salli âlâ seyyidina Muhammedi-ninnebiyyi ümmiyyi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim."
"Allah'ım! Ümmi Peygamber Muhammed (sav)'e onun aline ve ashabına salât ve selam eyle."
Birini okumadan geçmeyelim din kardeşlerim!!!
amaaaaaaaaaaan
ha yanlış tanıtılmış ha doğru.
ne fark eder ki??
kuran tevbe suresi 5. ayette onları nerde bulursanız öldürün demiyor mu?diyor.
Ee yabancılar müslümanları nasıl bilio?potansiyel terörist olarak biliyo.
ne fark var şimdi?![]()
fark yoktur,bekir.
sonuçta doğru da tanıtılssa yanlış da tanıtılsa tüm müslümanlarda(pek dindar olmayanlar hariç) teröristlik potansiyeli vardır!
Paylaş