MSN AÇIYORUM..
HABER SAYFALARINI AÇIYORUM..
CHATLEŞİYORUM...
FORUM SAYFALARINI AÇIYORUM...
DİĞERLERİ......
selamunaleykum kardes,
Siralama karisiyor ama genellikle soyle:
-Besiktas ile ilgili haberler degisik sitelerden...
-IslamForum
-Maillere bakiyorum
-Arastiracagim birseyler varsa onlari arastiriyorum (Genellikle Islam ile ilgili konular)
bende önce msnleri açıyorum sonra islam formuna giriyorum...
selametle...
...nerede olduğunu bilmeyene sılada bir gurbette.Ayrılığı bimeyene kavuşmakta bir hasrette...
s.a..önce haber sayfaları sonra forumlar......
FİLİSTİN..
Acılar var bende duvağı açılmamış..
bekle.
Sana onları adayacağım...
m.islamoğlu
SÜNNETİ REDDETMEK YAHUDİLERE HİZMETÇİLİKTİR...!
ilk msn adreslerimi açarım ondan sonra üye oldugum forum sitelerini açarım sonra haber sayfalarını açarım sonra nette sörf yaparım
En iyi nasihat; iyi örnek olmaktır. (Malcolm X)
islamforumu açıyorum..
sonra sevdiğim müziklerden dinlemeye başlarım bazende sadece kendimi dinlerim.. sonrada bazen msn imi açarım
ortalama ayda 3-4 kere msn çarım...
"Şirk ümmetim hakkında, karanlık gecede kara taşın üzerinde karıncanın yürümesinden daha gizli bir şeydir." (hadis-i şerif)
Acarim önce bütün üye oldugum Forumlara bakarim hangi konu yeni acilmi?Icerigi ne sonra siralarim konulari hangi konuda uzun takilacagimi düsünür sonra takilmayacagim konulari eler cevap yazacagim konulari siralar ve artik atis serbet hemen hem arastir hem yaz..Yani bos dolasmayi sevmem,Msnede sadece mesajlarima bakarim,bazan diyalog gerektigi zaman önce haber veririm sonra konusurum.
direk islamforuma giriyorum...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
izleyin... mutlaka izleyin!!!!!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
[/size]
İNANMAMAK AHİRETE GİTMEYE DEĞİL, CENNETE GİRMEYE MANİDİR...'
...::: DUA DİLENCİSİ :::...
sıralama şöyle
_msn
_ forum(muttaki.com)
_islam forum
_sonra netten bazı araştırmalar
vs vs...
Paylaş