hizbullah terör örgütümüdür değilmidir?(türkiyedeki değil)
evet
hayır
kararsızım
hizbullah terör örgütümüdür değilmidir?(türkiyedeki değil)
israile karşı direnen mücahidleri mi soruyon?
hani 33 gün israile kök söktüren, sonra israil bişey yapamayacağını anlayınca türkiyeden asker istemişti ve aldı.. onları mı soruyorsun??
selametle..
CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...
heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...
bazı islami cevreler hizbullaha terör örgütü diyon ondan sordumda??!!
o suratı bana değil hükümete koydun herhalde çünkü islami çevre tarafından desteklenen hükümet ve dini lider terör örgütü diyor hizbullaha..ben demiyorum..askeride ben yollamadım..
evet mehmet (şu lübnandaki filistin kamplarında gövde gösterisi yapan mazlumları ezen) lübnan ordusunun koruyamadığı lübnanı cesurca savunan hizbullah´tan bahsediyor....!
FİLİSTİN..
Acılar var bende duvağı açılmamış..
bekle.
Sana onları adayacağım...
m.islamoğlu
SÜNNETİ REDDETMEK YAHUDİLERE HİZMETÇİLİKTİR...!
bana bakın benim üstüme yüklenmeyin neyi dediğim ortada lafı eveleyip geveleyip olayı benim üstüme yıkmayın.....
ben anket açtım hayır dedim zaten evet onlardan bahsediyorum açık değilmi...
onlara terör örgütü diyenlere tepki verin konuyu benim üzerime yıkıp bir takım şahısları korumak için bana saldırmayın..
öyle bir hava sezdim ortamdan belkide yanılıyorumdur.hakkınızı helal edin...
yaw sen niye alındın ki şimdi kardeşim..
sen sana bişey demedim..
Allah seni emi yaw
o suratı hükümete koydum..sana deell..şahsına bi yazım yok..
selametle..
CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...
heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...
sevgideğer abrec kardeş;
oyumuzu kullandık..cesurca savunan dedik...yani safımızı belli ettik..terörist değil hizbullah...!
bir takım sahıştan maksatınızın ne olduğunu bilmemekle beraber hükümetin hizbullah ı terör örgütü diye nitelendirdiğine rastlamadım..!
selametle
FİLİSTİN..
bekle.
m.islamoğlu
kardeşim birileri hizbullaha terör örtütü demiş hemde avrupada amerikada..onların yani amerikalıların avrupalıların bildiği hizbullah bu bahsettiğimiz hizbullahda ondan bu konuyu açtım.bunu söylüyen bazı müslümanlar tarafından sözü dinlenen bir şahısda ondan açtım..acaba onu dinleyenlerde aynı görüştemi merak ettim..
onlara göre tabiki terör örgütü niçin;
emperyalist düzenlerini sekteye uğrattığı için,
bop planını ters yüz ettiği için..!
FİLİSTİN..
bekle.
m.islamoğlu
evet hizbullah senin kasteddiğinle diğer arkadaşlar aynı örgütten bahsetmektesiniz.biliyorsun avrupalıların ve amerikanın menfaatlerine kim ters düşerse o teröristtir. çünkü o çok övündükleri demokrasi kendilerinin tekelindedir..en iyisini onlar bliyor..kimde onların menfati istikametinde hareket ediyorsa onlar izledikleri yollarda meşrudur her yaptıları mübahtır gibi nersinden bakarsak sakat anlayışları var..bunu gerek lübnanda gerek filistinde, ırakta daha evvel latin amerika ülkelerindeki gerçekleştirdikleri çoğu gizli daha sonradan yetkilerin hatıralarında ve gizli belgelerin açılmasıyla ortaya çıkan gayrimeşru silahlı eylemlerini kendilerine göre demokrasilerinde savunmaya kalkışıyorlar..afrikada da durum bundan farklı değil..
Paylaş