Kardeşler ben günlük haberler bölümü açılmasını istiyorum günlük gazete televizyon dergi haberleri için haberler bölümü sizcede açılsa gerekli olurmu ?
açılsın çok gerekli !!!!
açılmasın ne gerek var ki !!!!
Kardeşler ben günlük haberler bölümü açılmasını istiyorum günlük gazete televizyon dergi haberleri için haberler bölümü sizcede açılsa gerekli olurmu ?
* "Sizden hayra çağıran, iyiliği emredip kötülüğü meneden bir topluluk bulunsun. İşte onlar kurtuluşa erenlerdir."
(Al-i İmran Suresi Ayet 104)
"Size kendi içinizden öyle bir peygamber geldi ki, sizin sıkıntıya uğramanız ona pek ağır gelir. O size çok düşkün, mü'minlere çok şefkatli, çok merhametlidir"
bugün aynı şeyi ben de düşünmüştüm
bence açılmalı...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
izleyin... mutlaka izleyin!!!!!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
[/size]
İNANMAMAK AHİRETE GİTMEYE DEĞİL, CENNETE GİRMEYE MANİDİR...'
...::: DUA DİLENCİSİ :::...
ewet acilmasi ii olabilir ii fikir.tesekkurler talha kardesim
ben katılmıyorum site iyice siyaset arenasına döner, yorumlar kızıştıkça site islamforumdan siyasiforuma kayar bence hiç gereği yok...
"(...) Bir toplum kendinde olan durumu değiştirmedikçe, hiç şüphe yok ki, Allah da o toplumda olan hâli değiştirmez.
Allah bir toplum için de kötülük irade buyurdu mu, onu geri çevirecek kuvvet yoktur. Artık Allahın dışında onları himaye edecek kimse olamaz..."
Kur'an; Ra'd, 11
evet günlük haberleri okuyabileceğimiz bi yer olursa çok iyi olur..
beklemekteyiz talha abi![]()
izleyin... mutlaka izleyin!!!!!
[/size]
İNANMAMAK AHİRETE GİTMEYE DEĞİL, CENNETE GİRMEYE MANİDİR...'
...::: DUA DİLENCİSİ :::...
sırf siyaset arenası olmasından da değil, site dünyevilikten ne kadar uzak olursa o kadar güzel oluyor. eski hali çok kötüydü sitenin kavgadan başka birşey yoktu sanki, ama ne zamandan dünyadan uzaklaştı site o zaman çok çok güzel oldu, o yüzden haberler o kadar da önemli değil bence...
"(...) Bir toplum kendinde olan durumu değiştirmedikçe, hiç şüphe yok ki, Allah da o toplumda olan hâli değiştirmez.
Allah bir toplum için de kötülük irade buyurdu mu, onu geri çevirecek kuvvet yoktur. Artık Allahın dışında onları himaye edecek kimse olamaz..."
Kur'an; Ra'd, 11
arkadaşlar neden sürekli tartışmak için fırsat arıyorsunuz herkes birbirinin görüşüne saygı duymalı
* "Sizden hayra çağıran, iyiliği emredip kötülüğü meneden bir topluluk bulunsun. İşte onlar kurtuluşa erenlerdir."
(Al-i İmran Suresi Ayet 104)
"Size kendi içinizden öyle bir peygamber geldi ki, sizin sıkıntıya uğramanız ona pek ağır gelir. O size çok düşkün, mü'minlere çok şefkatli, çok merhametlidir"
Paylaş