Cepte numara taşıma dönemi başladı. Siz numaranızı taşımayı düşünüyor musunuz?
Avea abonesiyim numaramı Turkcell'e taşıyacağım
Avea abonesiyim numaramı Vodafone'a taşıyacağım
Hayır, Avea'da kalacağım
Vodafone abonesiyim numaramı Avea'ya taşıyacağım
Vodafone abonesiyim numaramı Turkcell'e taşıyacağım
Hayır, Vodafone'da kalacağım
Turkcell abonesiyim numaramı Vodafone'a taşıyacağım
Turkcell abonesiyim numaramı Avea'ya taşıyacağım
Hayır, Turkcell'de kalacağım
Cepte numara taşıma dönemi başladı. Siz numaranızı taşımayı düşünüyor musunuz?
HizmeT NimettiR...
Mevcut olan hizmet sağlayıcı ile aynı kalitede hizmet verebilecek ve daha ekonomik olabilecek olan varsa değişebilirim...
Ve tevekkel alellah ve kefa billahi vekila
Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol.
Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye,
Bir sebep, bir yol, bir nefes ol.
Bütün Tağutları Red...
CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...
heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...
Eyvallah Mehmed'im Kardeşim. Biz de bütün sülale, var olan tüm âbâ'i hane senin mhmtşel'e yıkılırız vallahi...Bana bi torpilli numara da verirsin artık değil mi?
Ve tevekkel alellah ve kefa billahi vekila
Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol.
Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye,
Bir sebep, bir yol, bir nefes ol.
Bütün Tağutları Red...
Abi ne torpili, dedim ya direk sana bedava hat diye.
Sülaleyede ayarlarız bişiler. Sorun değil
selametle..
CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Yazılan tüm cümleler Dua niyetiyle Zülcelalin huzurunda kabul olanlardan olsun...(Amin)...
değiştirmeyi düşünmüyorum senelerdir turkcell kullanıyorum... vodafon ve avea yabancı şirketler turkcell ise Türk şirketi... ben şahsen Türk şirketi dururken yabancı bir şirket bedava konuşmamı sağlasa bile onlara hizmet etmem....
“Bu din garip başladı, garip devam edecek ve garip bitecektir. Ne mutlu o gariplere.” (Müslim, İbn-i Mace)
Paylaş