+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 3 ve 3

Konu: Kabe İmamları : online Kuran dinle

sasapiero isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye
    Tecrübe Puanı
    0

Idee Kabe İmamları : online Kuran dinle

Merhaba kardeşlerim..Sizlerle bir site tavsiyesinde bulunmak istiyorum..Malum,hayır işlerde tavsiye ile hayır kesretleşir..Ve tek kişinin bildiği bilgi,faideli olan değildir,paylaşılmadıkça..

Bu bağlamda sizlere,online olarak Kur'an-ı Hakîm'i dinleyebileceğimiz ve yeni bulduğum bir adresi paylaşmak istiyorum(Burası yeri mi bilmiyorum ama,eğer ki yanlış yerde açıldı ise bu konu,üye ve yönetici kardeşlerimden özür dilerim..Amacım reklam değildir,tavsiye ve tanıtmak..Özellikle de Kur'an kitabını ve kainat kitabını okutabilmek..)

Site: www.mp3kuran.com

Mp3Kuran.com , site yeni yeni yapılanmaya başlamış bir site..

Sitenin özelliği; Kur'an-ı Kerim'i online olarak Kabe İmamları Sudeys ve Şureym'in seslerinden dinlenebiliyor ve aynı zamanda da tefsir de veriliyor..

Site şu an teknik olarak ilerleme aşamasında imiş..İlerleyen günlerde inşaallah Dünya Hafızlarından da komple hatimler ve komple hatimleri olmayan yerli/yabancı hafız ve kurra-karîlerimizden de aşrlar,hem Kur'an-ı Hakîm'e ve hem de onun bu zamanda bir manevi mûcizesi olan Risale-i Nur'a adres göstermesi,basamak yapması açısından ekleme çalışmaları var..

İnşaallah dil olarak da içeriğini geliştirilir de dünyaya hitab eden Kur'ân-ı Hakîm'imiz'i tanıtma,neşretme ve bu bu yolda da onlara bir basamak olur dilek ve dualarıyla..Allah razı olsun hazırlayanlardan...

Saygılarımla...

Konu bekir tarafından (28.10.2008 Saat 20:14 ) değiştirilmiştir. Sebep: Başlıkta ki link adresi kurallar gereği silinmiştir

alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    alptraum isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    70

İmtisali cahidu fillah olubtur niyetim,
    Dini islamın mücerred gayretidir gayretim.
    Fazlı Hak ve hikmeti cündü ricalullah ile,
    Ehl-i küfrü serteser kahreylemektir niyetim.
    Embiyau evliyaya istinadım var benim,
    Lütfü Haktandır hemen ümidi fethu ve nusratım.
    Nefsim ve malımla nola kılsam cihanda içtihad,
    Hamdülillah var gazaya sad hazaran rağbetim.
    Ey Muhammed! Mucizatın Ahmedi muhtar ile,
    Umarım galib ola Edayı dine devletim!

sasapiero isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye
    Tecrübe Puanı
    0

Ben hazırlamadım ki,nerde bizde öyle kabiliyet

Ayrıyaten mp3kuran.com'u online kuran dinleme ve onu aynı anda okuyup inceleyebilme şeklinde tasarlayan,gerekli iframeleri alanlar da zayen GencNur /Risale-i Nur... A commentary on the uran written by Bediuzzaman Said Nursi ile aynı imiş...
    Konu bekir tarafından (29.10.2008 Saat 03:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: Forum Kuralları gereği Link adresi silinmiştir

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler

Paylaş