Sizce kurandaki dini yaşıyabiliyomuyuz yada nekadar başarabiliyoruz ??
Yaşıyabiliyoruz
Yaşıyamıyoruz
Yaşatmıyorlar
Yaşatıyorlar ama Biz isteksiziz
Yaşatıyorlar Ama Garip Bakıyorlar
Yaşatmıyorlar Bİrde Garip Bakıyorlar
Kuranın Özünü Bilmiyoruz Saptırılma VAr
Sizce kurandaki dini yaşıyabiliyomuyuz yada nekadar başarabiliyoruz ??
başörtüsü emrini inkar eden bir ismin bu konuda anket açması ilginç ve samimiyetsiz geliyor bana.
cennet cennet dedikleri
üç beş köşkle üç beş huri
isteyene ver onları
bana seni gerek seni
yunus emre
ister inan ister inanma ikimizde müslümanız ama tekrar edeyim ben başörtüsüne karşıdeğilim bence üniversitelerde heryerde olmalı başörtüsü ama bu dinin bir parçasıdır demek dine hakaret ve aynı zmanda dinin yayılmasına çok büyük bir engeldir.
Ayrıyekten burda benim dinimi samimi bulmak cidden traji komiktir. başlığa bak senin yazdığına bak neye inan mak istersen inan sen ama ben kafadan sallamıyorum
allaha emanet..
kardesim son yazınıza cevabımdır öteki bölüme bir şey dedigim yoktur burada yanlış anlasılma olmasın
En iyi nasihat; iyi örnek olmaktır. (Malcolm X)
Tartışmaktan yaşamaya pek fırsat kalmıyor sanırım.
Bende firdevse katılıyorum.
ama bakın güzel kardeşim sizi bu düşüncelere kim sevketti,nereye bağlısınız bilmiyorum ama dinimiz bir bütündür.onu bütünüyle kabul etmek zorundayız eğer müslümanız diyorsak.kabul etmezsek inkar edersek malesef dinden çıkarız.
ama uygulamazsınız o ayrıdır.dinden çıkarmaz o sizi.günaha sokar.ama yine müslüman olarak kalırsınız.
uygulamayla kabul ve inkar birbirinden ayırırsak konu daha iyi anlaşılır diye düşünüyorum.
ben sizin iyi niyetli olduğunuza inanıyorum.ama sadece iyi niyet kurtarmıyor insanı.
cennet cennet dedikleri
üç beş köşkle üç beş huri
isteyene ver onları
bana seni gerek seni
yunus emre
Bahane Aramak O işten Kacmaktır.
Kimse Dinimizi Yaşamayı Kısıtlamıyor.
Her Türlü Problem Ve Sorun Bizden Kaynaklanıyor.
Bugün türkiyenin Sorunu Olan Başörtü Gercekten Türkiye İcin Üzücü Bir durumdur.Ama Unutmayınki Başımızdakileri Biz Seciyoruz O Halde Ne İstiyorsak Ona Karşın İsterkende Bir Şeyler Vermeliyiz.
Herşeyi Devletten Beklemek Onlara Öncülük Vermekdir.
İnş Dualarımızla bu Sorunların Cözümü İcin Birlik Ve Beraber Olmak ümidiyle Vesselam.
Yaşama sevinci, zorlukların üstesinden gelmek değil, Zorlukların üstesinden gelebilecek morali hissetmektir.
Hayat İnsanların Bir Birlerini Sevebildigi Kadar Güzeldir.
Ama Sevgi Herzaman İcin Kutsal Ve Güzeldir.
Paylaş