Milli Görüş Nedir?
Milli Görüş Nedir?
milli takımın gjörüşüne milli görüş denir![]()
siyasi birlik olarakmi nedir
İmtisali cahidu fillah olubtur niyetim,
Dini islamın mücerred gayretidir gayretim.
Fazlı Hak ve hikmeti cündü ricalullah ile,
Ehl-i küfrü serteser kahreylemektir niyetim.
Embiyau evliyaya istinadım var benim,
Lütfü Haktandır hemen ümidi fethu ve nusratım.
Nefsim ve malımla nola kılsam cihanda içtihad,
Hamdülillah var gazaya sad hazaran rağbetim.
Ey Muhammed! Mucizatın Ahmedi muhtar ile,
Umarım galib ola Edayı dine devletim!
[QUOTE=rusen_alp;83529]milli takımın gjörüşüne milli görüş denir[/QUOTE
hayır bu konuda yanılıyorsun milli görüş fatihin istanbulu fethindeki görüşüdür.
milli görüş arpaslanın anadoluya girişinde ki görüşüdür
milli görüş seyit onbaşının görüşüydü
milli görüş çanakkaleyi geçilmez kılan görüştü.
bilmem anlatabildim mi.
kardeşlerim burası anket yeri degildir.özel olarak anket diye bir bölüm vardır.anketlerimizi oraya açalım lütfen.
konu yanlış gitmesin kardeşlerim...
bu tarttışmalar şeytanın işine yarar..
milli görüş......anlatılmaz yaşanır...
balığındaki eee lerin kalkar kardeşim.. yoksa senin ciddiyetsizliğinden şüphe etmiyorum zaten.. ruşen kardeşim de böyle anlamış bu olayı sanırım...
bunu liderinden öğrenelim derim ben.
ERBAKAN HOCA'dan
Milletimizin tarihi an’anevi ve bütün değerlerine saygılı olan görüş Millî Görüş’tür.”
Millî görüş demek, bizim milletimizin kendi görüşü demektir. Sultan Fatih’in İstanbul’u fethederken kalbindeki inanç ne ise, MillÎ Görüş odur. Bizim milletimiz bin yıl Millî Görüş ile dünya’ya hâkim oldu. Bugün de bütün dertlerimizin ilacı Millî Görüş’tedir.
Hayat, doğru ile yanlışın, güzel ile çirkinin, faydalı ile zararlının, adalet ile zulmün mücadelesinden ibarettir. İnsanlığın buhran içerisinde olduğu günümüzde, bizim davamızın esası şefkattir. Gayemiz tüm insanlığın saadeti için tüm gücümüzle çalışmaktır. Çünkü bu bizim inancımızın gereğidir.
İnsanlığın kurtuluşunu dava edinen Milliî Görüş, dün olduğu gibi bu gün de yeniden büyük Türkiye’nin yeni bir dünya’nın tesis edilmesi yolunda efsanevi hizmetlere imza atacaktır.
ve evet..
Dünyada iki kelimenin savaşı vardır..
HAK ve BATIL
milli görüş hakkın üstün tutulması demektir..
batılın saf dışı edilmesine çalışmak bunun için Allahın rızasını dilemek demektir..
iman ruhuyla çalışmak demektir..
Allah için çalışmak demektir..
selametle..
CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...
heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Suskunluğum aseletimdendir...
Her lafa vercek bi cevabım var elbet...
Lakin bir lafa bakarım , lafmı diye...
Birde söyleyene bakarım adammı diye...
S.a Kardeşler
Mili Görüş Derken Neyi Kast Ediyor Biraz Konuyu Açarsa Sevinirim Hamet Emin Kardeşim Benim Bildiğim Milli Görüş Er Bakanin Görüşüdür. Biraz Konuya Açiklik Getirsin Kardeşim Kurukuruya Tartişilmaz.
Saygilarimla
Paylaş