kardeşlerimizin isteği üzere oylamaya sunuyoruz...
seçim yapalım.
kesinlikle, herkes günde istediği kadar konu açsın...
kesinlikle, herkes günde bir konu açsın....
farketmez...
kardeşlerimizin isteği üzere oylamaya sunuyoruz...
seçim yapalım.
Bin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ?
HADDİMİ BİLİRİM derim....
“Rahmân'ın (has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler...Kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) “Selam!” derler (geçerler)” (Furkan 25/63)
Yedek tavsiye forumu acilmasi taraftariyim oraya topic acmak isteyen topic acsin ve o konunun tartismaya acilmasi icin oylama yapilsin. Böylelikle forum kirliligi ortadan kalkar.
Çok güzel bir fikir. Desene benim hiç şansım yok. Nedense yazılarıma cevap çok az geliyor. Tabii ki hemen aynada kendine bakktım, yazılarımı inceledim. İnanın yanlış bir şey göremedim. Tabii yanlış anlaşılmış olabilirim. Bu beni yıldırmıyor sadece daha iyi yazılar yazmaya ve düşünmeye teşvik ediyor.
Allah hepinizden razı olsun ki beni iyi yönde ilerletiyorsunuz. Ben olaya bu yönde bakıyorum.
![]()
Rabbim! Gireceğim yere dürüstlükle girmemi sağla; çıkacağım yerden de dürüstlükle çıkmamı sağla. Bana tarafından, hakkıyla yardım edici bir kuvvet ver.
herkes istedigi kadar konu açsın illa ki cevap yazmak gerekmez burada bunları okudugumuzda belki eksik bilgilerimiz var onlar sayesinde eksiklikler gidererilir
En iyi nasihat; iyi örnek olmaktır. (Malcolm X)
konunun çok fazla olması önemli konuların gözden kaçmasına sebep oluyor ..zira hepsini okumak mümkün olmuyor takip etmek zor oluyor ..selam ve dua ile.
Paylaş