Sonuçlar: sistemimizde değişim nasıl olsun ?

Katılımcı sayısı
20. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Özel mesaj sistemi kaldırılsın...

7 35.00%
  • Siteye üyeler referans yahut kontrolle alınsın...

5 25.00%
  • Diğerleri... (Başka fikri olanlar fikrini açıklayabilirler)

8 40.00%
1. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 40

Konu: sistemde değişiklik nasıl olmalı?

seyfullah putkıran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    seyfullah putkıran isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    65

Standart sistemde değişiklik nasıl olmalı?

sevgili kardeşlerim, özel mesaj yolu ile birbirimizi kırmalar artmaktadır ve üye olan bazı edepsiz kişiler özelden bayanları rahatszı etmektedir. ve belki bu mesajlara yeri geldiğinde mani olabiliyor yahut düzeltebiliyoruz, ama özel mesajlarda neler dönüyor fikrimiz olmuyor onun için sizin fikrinize danışıyorum. aklımda iki şık var sizdende bir tavsiye bekliyorum yada fikrimize yorum bekliyorum . aklımda iki çözüm var.

1. Özel mesaj sistemi kaldırılsın ve dileyen msn adresini yazsın orda üyelere ulaşılsın.

2.siteye üye sırasında alınan kişiler, kontrol edilsin ya tanınıp alınsın yada sitede üye olan üyelerimizin referansı ile girsin.

iki yönetimde avantajları olduğu gibi dezavantajlarıda var ki benim tercihim 1. şıktır . sizinde düşüncelerinizi bekliyorum....
    Bin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ?
    HADDİMİ BİLİRİM derim....

Rahmân'ın (has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler...Kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) “Selam!” derler (geçerler)” (Furkan 25/63)

radikal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    radikal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    147

Aslında ilk iki şıkkın da uygulanmasında da zaman zaman nahoş durumlar sözkonusudur. Acizane tavsiyem, her üye özel mesaj yolu ile son defa uyarılmalı, bir başka üyeye; gerek hakaret, gerek taciz, her ne şekilde olursa olsun, karşıdaki kişiyi rahatsız edecek boyutta mesaj gönderdiği takdirde ceza alacağı bildirilsin. Bu cezanın; ıp numarasının banlanma yoluna kadar gideceği özellikle üyelere bildirilsin. Her yeni üyede kayıt olurken bu hassasiyet özel bir mesaj ile kendisine bildirilirse, belki bir caydırıcı sebep olabilir, diye düşünüyorum. Tabi bu bahsettiğimiz konu html dilinde mümkün olurmu, onu da sizin takdirinize bırakıyorum.
    Derdi; Allah'ın (cc) rızası olanlara selam olsun!

Talha27 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    7

Kardeş özel mesaj sistemi bence kaldırılmasın sadece bayan üyeler için kaldırabilirseniz o olabilir
    * "Sizden hayra çağıran, iyiliği emredip kötülüğü meneden bir topluluk bulunsun. İşte onlar kurtuluşa erenlerdir."
    (Al-i İmran Suresi Ayet 104)

"Size kendi içinizden öyle bir peygamber geldi ki, sizin sıkıntıya uğramanız ona pek ağır gelir. O size çok düşkün, mü'minlere çok şefkatli, çok merhametlidir"

rusen_alp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    rusen_alp isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    50

Bence kaldır gitsin kardeşim, herkesin bir mesenger adresi var, isteyen koyabilir, bu özel mesajla bana foruma ilk girdiğim gün, birisi beni rumuzumdaki RUŞEN i muhatap alarak Ruşenin bir kız olduğu ihtimali ile beni bayan sanarak ağır şekilde sapıkça bir mesaj yazmıştır, bayan kardeşlerimize böyle aşağılık mesaj yazılmasına neden olan bir uygulama, altın saraylar vadetse yine istemem.....

radikal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    radikal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    147

Alıntı rusen_alp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence kaldır gitsin kardeşim, herkesin bir mesenger adresi var, isteyen koyabilir, bu özel mesajla bana foruma ilk girdiğim gün, birisi beni rumuzumdaki RUŞEN i muhatap alarak Ruşenin bir kız olduğu ihtimali ile beni bayan sanarak ağır şekilde sapıkça bir mesaj yazmıştır, bayan kardeşlerimize böyle aşağılık mesaj yazılmasına neden olan bir uygulama, altın saraylar vadetse yine istemem.....
    Böyle bir şeyden haberim yoktu kardeşim. Eğer bilseydim, yukarıdaki sözünün altına olduğu gibi imzamı atarım.
    Ama bu seferde herkesin msn adresi görünecek, bu daha da sıkıntıyı arttırmazmı diye düşünüyorum. Mahremiyetin ihlali sözkonusu çünkü.
    Derdi; Allah'ın (cc) rızası olanlara selam olsun!

rusen_alp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    rusen_alp isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    50

Alıntı radikalislam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böyle bir şeyden haberim yoktu kardeşim. Eğer bilseydim, yukarıdaki sözünün altına olduğu gibi imzamı atarım.
    Ama bu seferde herkesin msn adresi görünecek, bu daha da sıkıntıyı arttırmazmı diye düşünüyorum. Mahremiyetin ihlali sözkonusu çünkü.

Herkes , sizin gibi olsa şuraya hayatımı yazarım, hatta her şeyimi paylaşırım, ormanda aslanlar olduğu gibi yaban eşekleri de oluyor , radikal hocam, malesef....

Tecrübe Puanı
    65

Alıntı radikalislam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında ilk iki şıkkın da uygulanmasında da zaman zaman nahoş durumlar sözkonusudur. Acizane tavsiyem, her üye özel mesaj yolu ile son defa uyarılmalı, bir başka üyeye; gerek hakaret, gerek taciz, her ne şekilde olursa olsun, karşıdaki kişiyi rahatsız edecek boyutta mesaj gönderdiği takdirde ceza alacağı bildirilsin. Bu cezanın; ıp numarasının banlanma yoluna kadar gideceği özellikle üyelere bildirilsin. Her yeni üyede kayıt olurken bu hassasiyet özel bir mesaj ile kendisine bildirilirse, belki bir caydırıcı sebep olabilir, diye düşünüyorum. Tabi bu bahsettiğimiz konu html dilinde mümkün olurmu, onu da sizin takdirinize bırakıyorum.
    melesef, dediğinizi uzun dönem araştırdım ama mümkün olmuyor... bu konuda bilgisi olan arkadaşlarında fikrini alabiliriz...

Rahmân'ın (has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler...Kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) “Selam!” derler (geçerler)” (Furkan 25/63)

Tecrübe Puanı
    65

Alıntı rusen_alp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıkıntılardan biride bu özellike bu sebepten dolayı özel yazışma sisteminin kaldırılması gerekiyor diye düşünüyorum... çünkü dileyen özel görüşmek istiyen msn adresini yazsın , görüşsün. kimseyle görüşmek istemeyende msn adresini koymaz sonuçta burası islamforum , amcımız burda birşeyler öğrenmek paylaşımlar, çevremizdeki arkadaşlarımız bizim için kafi olucaktır..

MekSeLina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MekSeLina isimli Üye şimdilik offline konumundadır Administrator
    Tecrübe Puanı
    29

Özel mesaj sistemini forum yararına gerekli görmüyorum. Nedenlerine gelince;

Zaman zaman forum genelinde vuku bulan tartışmaların özel mesaj yoluyla çirkin itham ve hakaretlere vardığı duyumlarını alıyoruz, örneklerine şahit oluyoruz. Açıkcası şahsım adına buna sebebiyet veriyor olmamızdan rahatsızlık duyuyorum. Olaylar uzuyor,uzuyor... Zamanlarmızı bunlarla kullanmak yerine daha faydalı işler yapmamıza engel teşkil ediyor.
    Bir diğer husus, hanım arkadaşlarımız çirkin teklif ve hakaretlere maruz kalabiliyorlar. Bunun da sayısız örneklerine şahit olduk, yaşadık.
    Sadece bir husus üzerinde acabam oldu, oda üyelik ile ilgili sorunları olan kardeşlerimizin yöneticilere ulaşıp, sıkıntılarının halli yolunda sorun yaşayabilecekleri; Ona da şöyle bir alternatif getirilebilir. Yöneticilerin msn ve yahut mail adresleri üyelere açık ve daha görünür ( misal imzalarına ekleyebilirler) bir şekilde asılır.
    Neticede burası bir arkadaşlık sitesi değil. Özel mesaj olmasada olur.

Baki Saygı...

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Yazılan tüm cümleler Dua niyetiyle Zülcelalin huzurunda kabul olanlardan olsun...(Amin)...

Çİray Misafir

kendi adıma söylüyorum..özel mesajlrı amacından saptıranlar var bunu çilesini cekiyorum...lütfen kaldırılsın...konusan msn adresinde konusur....