Ben bugün kutladim hediyemide verdim,gerci benim icin hergün sevgililer günü ama yinede olsun.YA SIZ...
Lüzumsuz...
Ben kutladim...
Karsiyim...
Olsada olur olmasada...
Rant baskaca anlami yok...
Ben bugün kutladim hediyemide verdim,gerci benim icin hergün sevgililer günü ama yinede olsun.YA SIZ...
vayy centilmen amcama bakın sizzsizin böle amcanız yok diye kimse kıskanmasın lütfen
metin amca siz böle yazdınız kimse bişi demedi
bide bunu de bakalım sevgilisizler gününüz kutlu olsun
![]()
hayat sevınce guzel
sevınce tatlı gunler
bır kuşu kelebeğı
bır taşı sevın yeter...=)
sevgililer günümüdür yoksa riyakarlar günümüdür bilmem ama müslümanın böyle bir günü (özellikle ve ayrıcalıklı olarak) yoktur bugün bana sadece yarını yani cumayı birde hafta sonundaki yoğun hesap kitap işlerinin yaklaştığını anımsattı...ayrıca gerçekte ne günü olduğuda malumunuzdur...
Ey ilim iddiasında bulunan, hani ağlaman? Yüce ALLAH’ın (C.C) korkusundan gözlerin yaşarıyor mu? O’ndan korkman ve günahları itirafın nerede? Nefsinle cenk etmek ve onu terbiye etmek yok mu? O’nu HAK tarafına çağırman nerede?
Bunların hiçbiri sende yok. Bütün derdin kasa, masa, yemek ve eğlenmek. Aklını başına al. Dünyadaki nimetlerden sana gelecek bir kısmetin varsa gelir, üzülme içini ferah tut. Bekleme yükünden kurtulursun, hırsın ağırlığı seni yormaz.
Aslinda cok güzel bir aciklama ben her zaman derim benim bayramim yoktur diye mesela ben Tek bunu degil diger bayram ismiyle olanlarida asla isteyerek kutlamam,Resmi veya dini bayramim da yok benim ama benim cocuklarimi veya yakinlarimi ilgilendiren güzel günlerde onlarin beklentilerine mutlaka güzel bir karsilik vermeyi kendime bir mecburiyet olarak görürüm yasa degil sadece benim duygularim kendi sevdiklerim icindir...Bence güzel bir vesile ile Ailemle güzel bir zaman dilimi gecirdim yasasin SEVGILILER günü...
rabbim iyiliğinizi versin
Ey ilim iddiasında bulunan, hani ağlaman? Yüce ALLAH’ın (C.C) korkusundan gözlerin yaşarıyor mu? O’ndan korkman ve günahları itirafın nerede? Nefsinle cenk etmek ve onu terbiye etmek yok mu? O’nu HAK tarafına çağırman nerede?
Bunların hiçbiri sende yok. Bütün derdin kasa, masa, yemek ve eğlenmek. Aklını başına al. Dünyadaki nimetlerden sana gelecek bir kısmetin varsa gelir, üzülme içini ferah tut. Bekleme yükünden kurtulursun, hırsın ağırlığı seni yormaz.
erkekler zaten bi böyle günlerde hediye alıp nazik olabiliyolar hıh
bırakında kutlayalım yani hıh![]()
hayat sevınce guzel
sevınce tatlı gunler
bır kuşu kelebeğı
bır taşı sevın yeter...=)
valla bu konuda beım gorusum sevgılıler gunu bır gun sadece 14 subat olmaması lazım bence bu ozel gunler senede bır kez kutlanmamalı bence her gun kutlanılmalı anneler gunu babalar gunu ve daha bır cok gunler var ve sadece sevdıklerımızı bır gunde degılde her gun hatırlamamız lazım dıye dusunuyorum benım kendı gorusum saygılarımla
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Dünyada dost istersen Hazreti Allah Yeter.Delil İstersen Hazreti Muhammed Yeter.Meşgul Olmak İstersen de İbadet Yeter.İbret Almak İstersen De Ölüm Yeter.Bunlarda Yetmesse Narı Cehennem Yeter.
Kaderin Ne İse Olur Etme Merak.Uyma Kendi Nefsine Hakkın Emrine Bak.Altından Ağacın Olsa Zümrütten Yaprak.Akıbet Gözünü Doyurur Bir Avuç Toprak.
Dindar bir ortodoks "katolikler"e ait olab bu günü kutlamıyormuş...
Kutlamama sebebi malum katolikler...
Gerisini siz düşünün...
Allah'a hamd olsun biz de sevgililer günü çok, kurban, ramazan, cuma, kadir gecesi...
Müslümanım, müslümanlardanım demek kadar insanı özgür kılan bir söz yoktur ve olamazda. Bu söz, Rabbimizin vahyinden bizim dillerimize ve gönüllerimize nakş olan yüce bir anlam. Bu sözün anlamlandırılmış hali insan. Bu söz ile insan yaratılmışlar arasında seçkin bir vaziyet alıyor. Ahsen-i takvim makamından nakkaşlık vazifesini icra ediyor. Vahyi nakş ediyor muzdarip gönüllere. (Ahi Evran)
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Dünyada dost istersen Hazreti Allah Yeter.Delil İstersen Hazreti Muhammed Yeter.Meşgul Olmak İstersen de İbadet Yeter.İbret Almak İstersen De Ölüm Yeter.Bunlarda Yetmesse Narı Cehennem Yeter.
Kaderin Ne İse Olur Etme Merak.Uyma Kendi Nefsine Hakkın Emrine Bak.Altından Ağacın Olsa Zümrütten Yaprak.Akıbet Gözünü Doyurur Bir Avuç Toprak.
Paylaş