mutlu ve mutsuz oldugunuz anlari en cok kiminle paylasirsiniz,anneniz le mi babaniz´la mi? yoksa en yakin dostunuzla mi,bi sirdasiniz varmi sizin?ölüp gittiginizde arkanizda soru isareti birakmayacak...
mutlu ve mutsuz oldugunuz anlari en cok kiminle paylasirsiniz,anneniz le mi babaniz´la mi? yoksa en yakin dostunuzla mi,bi sirdasiniz varmi sizin?ölüp gittiginizde arkanizda soru isareti birakmayacak...
Mutlu ya da mutsuz olduğum anlarda başvurduğum tek yol Cenab-ı Allah'a ellerimi açmaktır.Ne annem ne babam ne de yakın bir dost Cenab-ı Allah'tan daha yakın olabilir bana.
BEKLE BİZİ FİLİSTİN !
o yüzdendir ki ankette yer alan seçeneklerin hiçbirisi bana yardımcı olamaz.Benim tercihim diğerleri seçeneğidir.
BEKLE BİZİ FİLİSTİN !
en yakın dostum Betül herşeyimizi biliriz.Herşeyi bilen ve gören tek varlık şüphesiz Yüce Mevla
GÖZÜMÜN NURU BAŞ TACIMŞEFAATİNE MUHTACIM
bende en yakın anneme
evet ,yaradanin en yakin dostumuz oldugu muhakkak,ama sonucta hepimiz insaniz ,ve konusmak biseyleri paylasmak icin bi ikinci besere ihtiyac duyuyoruz . bunu göz ardi etmekte bencillik olur...
Sır eğer biri ile paylaşılırsa zaten sır olmaktan çıkar.O yüzden ben sırlarımı kendimle paylaşmaya çalışırım.Ama en güzeli insanın sırları olmaması ,su gibi duru ve berrak.Ne mutlu başarabilenlere.Sağlıcakla
[SIGPIC][/SIGPIC]
Suskunluğum aseletimdendir...
Her lafa vercek bi cevabım var elbet...
Lakin bir lafa bakarım , lafmı diye...
Birde söyleyene bakarım adammı diye...
ben sırlarımı genelde kimseyle paylaşmam.ama paylaşırsam da annemle olur.
cennet cennet dedikleri
üç beş köşkle üç beş huri
isteyene ver onları
bana seni gerek seni
yunus emre
Paylaş