arkadaşlar nasıl bir evlilik düşünürsünüz?
görücü usülü
severek anlaşarak evlenme
bu konuda kararsızım
arkadaşlar nasıl bir evlilik düşünürsünüz?
Birbirimizi >Allah< icin sevmek. Allahin Hakk Dini olan Islami bir evlilik
![]()
![]()
EVLİYİM ZATEN AMA..DÜŞÜNMEM GEREKSE YİNE AYNI ŞEKİLDE BİR EVLİLİK DÜŞÜNÜRDÜM..ALLAHIN EMRİ ÜZERE...Selam ve dua ile....ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...
![]()
evet leylacım diğer arkadaşlarım gibi Allahın emri ile.zaten bizim evliliklerimiz öyle oluyor kardeşim...
![]()
![]()
![]()
bende görücü usulünü tercih ettim .en önemlisi ALLAHIN EMRİ ÜZERİNE EVLENMEK
HADİ GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM
ya hu herkes Allahın emri üzere diyor ama nasıl oluyor bu Allahın emri üzere evlilik?
cennet cennet dedikleri
üç beş köşkle üç beş huri
isteyene ver onları
bana seni gerek seni
yunus emre
yani ALLAHIN HOŞNUT OLDUĞU SEKİLDE EVLENMEK DİYOLAR ASYACIM YANİ ALLAHIN EMİR KURAL VE YASAKLARINI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAK EVLENME SEKLİDİR .DAHA AÇIKLAMALAR YAPILABİLİR TABİKİDE.SAYGILAR..........
rabbim için hayırlı birisi olsun görücü usulu yada severek önemli değil
Evlilik Tamamlamak Degilmi Kardeslerim Ciftlerin Birbirine Hak Için Saygi Duymalari Degilmi Hangi Yoldan Gidersen Fark Etmez Sadece Rizayi Gözetmek Dogrusunda......
zaif-i mutlak.:...ölüm Allah'ın emri ayrılık olmasaydı...Yoklukları var eden Rab; dikenleri gülün merhametinde misafir eyleyen Rab; bulutları mavi göğüme sırdaş eyleyen, yağmuru toprağıma yâri eyleyen; bebekleri annesinde, kuşları yuvasında; baharı kışın ardında, ömrü güneşin doğuşunda; saklayan gösteren Rabbim; kilitlerimi çöz, firkatlerimi muhabbetinin peşine koy, rüzgara tutunan dualarım arılara, papatyalara, nergislere ve gelinciğime dokunmuşsa, ruhumu kainatın ahengine kat. Ya Rab. Ya Hakk...
MEVLAM banada kara kaşlı kargözlü uzun boylu iyi huylu imanlı ve paralı eş nasip eder insaallah amin
En iyi nasihat; iyi örnek olmaktır. (Malcolm X)
Paylaş