Sizce kaldırılsınmı kaldırılmasınmı
evet kaldırılsın
hayır kaldırılmasın
Sizce kaldırılsınmı kaldırılmasınmı
Ben kaldırılması taraftarı değilim çünki pkk nın çirkin yüzünü herkes görsün isterim bu diziye tepki verenler ise bilakis bundan gocunanlardır kanaatindeyim
HizmeT NimettiR...
benim anlamadigim simdi bu dizideki güdülen olgu ne bazi insanlarin daha bastirilamamis duygularini yeniden aciga cikartip onlarin kafalarini mi kurcalamak yoksa birseylerimi hareketlendirmek ben anlamiyorum ufak bir sirinler cizgifilminde bile amerika mesajlari akip durduysa seneler izlenildiyse ve bu dizinin simdi birden bu baslik altinda cikip ne yapmaya calistigini anlamayiorum bence kalkmasidir......
İmtisali cahidu fillah olubtur niyetim,
Dini islamın mücerred gayretidir gayretim.
Fazlı Hak ve hikmeti cündü ricalullah ile,
Ehl-i küfrü serteser kahreylemektir niyetim.
Embiyau evliyaya istinadım var benim,
Lütfü Haktandır hemen ümidi fethu ve nusratım.
Nefsim ve malımla nola kılsam cihanda içtihad,
Hamdülillah var gazaya sad hazaran rağbetim.
Ey Muhammed! Mucizatın Ahmedi muhtar ile,
Umarım galib ola Edayı dine devletim!
diziyi izleme fırsatım olmadı. o yüzden bir yorum yapamayacağım.
cennet cennet dedikleri
üç beş köşkle üç beş huri
isteyene ver onları
bana seni gerek seni
yunus emre
bence farketmez.çünkü nasılsa izlemiyorum
kaldırılmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
ENES YARDIM
ozaman kanal D ki sagır odada kaldırılsın oda siddet içeriyor
evet çok haklısınız ama o dizi kurtlar vadisi kadar ilgi çekmedi nedense.ben ara sıra izliyorum da onun da şiddet yönünden kurtlar vadisinden farkı yok aslında.ama o dizi hiç gündeme gelmiyor.
cennet cennet dedikleri
üç beş köşkle üç beş huri
isteyene ver onları
bana seni gerek seni
yunus emre
bence kaldırılsın çünkü bizim toplumumuzdaki insanlar bilinçaltına yerleştirip polat olup çakır olup onları örnek alıyolar tamam ne polat ne çakır kötü bişey yapmıyolar ama bizim insanımız bunu yalnış yapıyo daha küçük yaştaki çocuklar ben polat oluyum sen çakır ol işte kavga gürültü bide bunu olgun insanların yaptığını düşününce bence kaldırılsın bilinçli bi toplum olsak kaldırılmasın derdim umarım benimde bu düşünceme saygı duyar anlarsınız hayırlı akşamlar
herkese selam ben yeni üye oldum hayırlı akşamlar
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
bence kaldırılmasın,çünkü çamurlaşmış çogu programlardan daha iyi.
okadar igrenç yayınlar yapılırken bu dizinin kaldırılması saçmalık.
inşallah diziyi sinemaya çevirirler.saygılar
GÜL'Ü kokladım terindir diye,
Seyrine daldım yüzündür diye,
Yaprağına dokundum tenindir diye,
Ben GÜL' e vuruldum SANA benziyor diye!
Paylaş