kullanıcı isimleriniz sizin için ne ifade ediyor?
kullanıcı isimleriniz sizin için ne ifade ediyor?
cennet cennet dedikleri
üç beş köşkle üç beş huri
isteyene ver onları
bana seni gerek seni
yunus emre
yalnızca oruç tutanların geçebileceği cennetin bir kapısının adıdır ve bir hadiste şöyle geçer:
“cennette reyyan denilen bir kapı vardır ki, oradan kıyamet günü yalnızca oruçlular girecek, başka hiç kimse giremeyecektir. onlar, “oruç tutanlar nerede?” diye çağrılacaklar ve kalkıp girecekler. onlar girdikten sonra kapı kapanacak; artık hiç kimse bu kapıdan giremeyecektir.”
khan ingilizcede hükümdar demek 19556 da en sevdiğim sayı![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]"Sevdiğim bir gelinin bana hediye edildiği veya erkek bir çocuğumun doğduğu müjdesinin verildiği gece benim için, muhacirlerden oluşan bir müfreze içinde olup sabahında düşmanla karşılaşmayı beklediğim ayaz ve buzlu bir gece kadar güzel değildir"
"Sabaha kadar sağnak halinde devam eden yağmurun altında kalkanımı elime alıp düşmana baskın yapmayı beklediğim bir gece kadar bana ümit veren bir amelim yoktur"
Halid bin Velid
Unzurna Bakara süresinin 104. cü ayetidir.
Ey inananlar! Peygamber'e, "Bizi de dinle" (raina; kötü anlama gelebilecek söz) demeyin, "Bizi gözet" (unzurna) deyin ve dinleyin, inkar edenlere elem verici azab vardır.
Yani bizi gözet anlamındadır.
Rabbim! Gireceğim yere dürüstlükle girmemi sağla; çıkacağım yerden de dürüstlükle çıkmamı sağla. Bana tarafından, hakkıyla yardım edici bir kuvvet ver.
Benim adım ve soyadımEmre Uzer
Emre : Arkadaş,Dost,Sevgili Anlamına gelir
Üzer : Bildiğimiz Üzer( Ama ben kimseyi üzmem Allahtan korkarım )
mhmt=mehmet
ayrıca hoşgeldin emre üzmez![]()
CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...
heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...
#21 => 21 numarali forma (yani P.N.[bjk liler bilir])
Benim nikim tamamen kimligimi saklasin diye.nikimin tum anlamlarinin benimle alakasi yok.ismim mehmet değil.ama duyduğuma göre mehmet hz. Muhammed'in isimlerinden biriymiş.bu arada çok ilginç başlıklar açılıyor bu forumda.bir islam sitesinden çok frmtr tarzı sitelere daha çok benziyor böylece.
Paylaş