şıklar dışında yorumlarınızda olabilir elbette..selam ve dua ile..
Camiyi yıkıp, Siyon Mabedi`ni yeniden inşa etmeyi planlıyor
Mesih`in dönüş misyonlarından birisi olan `Süleyman Tapınağı`nın hazırlıklarını yapıyor
Mabedi alttan oyarak, Tanri`dan gelecek hafif depremle yıkıma hazırlıyor
Arkeolojik kazılar yapıyor
Kutsal emanetin dine uygun kimliğini koruması amacıyla çalışmalar yapıyor
Yahudi halkının kutsal mekanını koruma altına almak istiyor
Caminin altında tünel kazarak turistlik gelir elde etmek istiyor
Fanatik Yahudilerin tünele bomba yerleştirmemesi için alttan kontrol ediyor
Temelleri sağlamlaştırmayı amaçlıyor
şıklar dışında yorumlarınızda olabilir elbette..selam ve dua ile..
Camiyi yıkıp, Siyon Mabedi`ni yeniden inşa etmeyi planlıyor
Bin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ?
HADDİMİ BİLİRİM derim....
“Rahmân'ın (has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler...Kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) “Selam!” derler (geçerler)” (Furkan 25/63)
İSRAİL diyince ikiye ayırmak gerkir bence..
1)yahudiler
2)siyonist yahudiler...
siyonsit olnalr günümüzde dünyanın başına hertürlü derdi getirenlerdir.. tmeli bunlara dayanır yani.. mesela ARZ-I MEVUD un peşinde olan yahudielr bunlardır..
tek şık diemem aslında ben...ilk 2 şık kesinlikle vardır..ancak 3.şık bence olası değil.. yıkmak amaçları ancak deprem beklemezler..yani işi sağlama almak isterler bence..çünkü tarih israilin adımlarını sağla attığın delilleriyle dolu..
selametle..
Siyonizm öğretisinin en önemli adımlarından birisi Mescid-i Aksa’nın yıkılması ve yerine Süleyman mabedinin inşası.söylemde yol calışması ama amacı bellidir..slm ve dua ile
hepsinin de Allah belalarını versin.Allah kötü planlarını boşa çıkarsın.pis yahudiler.
cennet cennet dedikleri
üç beş köşkle üç beş huri
isteyene ver onları
bana seni gerek seni
yunus emre
Değerli forum üyesi arkadaşımın bu ifadesine çok üzüldüğümü belirtmek isterim.Çünkü sevgi ve saygının temellerini atmayı arzulayan biz müslümanların, müslüman olmayan kişilere karşı kalp kırıcı ifadeler kullanması yakışık kalmaz.Genelleme yapmanın ne bilim de ne de edebiyatta doğru bir rehber olduğu çok aşikardır.Bir müslümanın fesatça diye nitelendirilen hal ve hareketlerine bakarak tüm müslümanlar hakkında kötü bir tabir kullanmak yanlış ise aynı şekilde bir yahudinin,zencinin ya da hristiyanın bireysel özelliklerinden hareket ederek ırkları ve dinleri üzerinden anti tez geliştirmek de o ölçüde yanlıştır.İnşallah Sevgili Asya hanım beni anlayabilmiştir.
BEKLE BİZİ FİLİSTİN !
şu zamana kadar dünyaya ve müslümanlara zarardan başka hiç bir şey getirmemiş,sürekli müslüman kanları içen bir toplumdan, israilden bahsediyoruz.tabiki içlerinde masum insanlar olabilir ama köküne kibrit suyu dökülür(deyimi yanlış tabir ettiysem özür dilerim) inşallah.mescid-di aksayı da yıkacaklar zaten.tekrar söylüyorum mescid-di aksaya karşı kötü planı olanlarının Allah belalarını versin,kötü planlarını boşa çıkarsın,iki cihanda da huzur bulmasın lar inşallah.zaten bulamayacaklar da.Rabbim cehennemi boşa yaratmamış.onların ateşi hiç azalmıyacak zaten.
cennet cennet dedikleri
üç beş köşkle üç beş huri
isteyene ver onları
bana seni gerek seni
yunus emre
Siyonizmin merkezini inşa etme planlarını kundaktaki filistin bebeleri dahi biliyor artık. Asya arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum: ALLAH (CC) BİR TÜRLÜ DEĞİL, BİN TÜRLÜ BELALARINI EN YAKIN ZAMANDA VERECEK İNŞALLAH. Onlar filistinde yaşayan 16 aylık bebekleri düşündülermi ki biz düşüneceğiz. Kısasa kısas!
Derdi; Allah'ın (cc) rızası olanlara selam olsun!
bende 1. şık diyorum arkadaslar
asya kardesimin dediginede katılıyorum. gazete köşe yazısında şöyle birşey okumuştum kaynagını bilmiyorum, doggruluk payını da bilmiyorum ;
gün gelecek yahudi taşın arkasına saklanacak ve otaş benim arkamda yahudi var gelin öldürün diyecek
kaynagını bilen varsa veya benden başka duyan varsa yazsın okumak istiyorum
Amaç bölgenin araplardan arındırılıp yahudileştirilmesi. Bunuda aşama aşama yapıyorlar ilkönce mabedin etrafında bulunan arap mahallesini kaldırmak oldu sıra mabedin kısım kısım akıllardan silinen önemsiz görünen kısımlardan başlayarak ortadan kaldırmak. Çok sürmez filistinde çıkar için birbirleri ile çatışan guruplar olduktan sonra israil gözümüzin içine baka baka bu işi bitirir.
Bir kez gönül yıktın ise
Bu kıldığın namaz değil
Yetmişiki millet dahi
Elin yüzün yumaz değil
Yol odur ki, doğru vara
Göz odur ki, Hakkı göre
Er odur ki alçak dura
Yüceden bakan göz değil
(Yunus EMRE)
Paylaş