Gazete okurmusunuz eğer ki okursanız hangi gazeteyi okursunuz...
Zaman
Vakit
Milli Gazete
Yeni Şafak
Yeni Asır
Cumhuriyet
Hürriyet
Milliyet
Sabah
Türkiye
Gazete okurmusunuz eğer ki okursanız hangi gazeteyi okursunuz...
___Alahın Selameti Üzerinize Nur Gibi Yağsın___
Zaman gazetesini okurum..Ama kardeşim bu konu açılmıştı hemde aynı anket başlığı altında![]()
..kelâmın ağusu ikram olunsa, şeker şerbet der içeriz..yağmur yağanda su vermesen, ağlar, gözyaşımızı içeriz..ger sen bize kaşın çatsan, biz kendimizden geçeriz..gönül ko'maz hiçbir demde, cânan için candan geçeriz
vakit okuyorum..arada bir zamanın cumartesi pazar eklerine göz atıyorum.magazin gibi oluyorda ondan.ama güzel.Zaman gazetesi pek dikkatimi çekmiyor çünkü içinde haber yk..dediğim gibi eklerini birde dergilerini beğeniyorum.onlr da olmasa hiç okumazdım heralde..
Vakiti okumadan duramıyorum.tam benim fikirlerime hitap eden bir gazete..
gazete pek okumam, bir şekilde elime geçmesi lazımki okuyayım... yoksa özlellikle gidip gazete almam...
Bin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ?
HADDİMİ BİLİRİM derim....
“Rahmân'ın (has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler...Kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) “Selam!” derler (geçerler)” (Furkan 25/63)
son msj dedik amadayanamıycam..
MİLLİ GAZETE okurum.....daha sını düşünerek okurum..
selametle...
CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...
heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...
bende vakit okuyorum..cesur,kararlı,daima haklının ve ezilenin yanında olduğu için.......
FİLİSTİN..
Acılar var bende duvağı açılmamış..
bekle.
Sana onları adayacağım...
m.islamoğlu
SÜNNETİ REDDETMEK YAHUDİLERE HİZMETÇİLİKTİR...!
Gazeteyi okumak için değil çalışmayacağımı bildiğim halde ilanlarına bakmak için alırım ara sıra.Bide yemek dergisi için aldırır teyzem![]()
GÖZÜMÜN NURU BAŞ TACIMŞEFAATİNE MUHTACIM
ben takvim okuyorum ama seçeneklerde yok üzgünüm kardeşim
Günahlarıma ağlamazmı gözlerim anlayamadım elimden uçtu gitti ömrüm.
Ne doğan güne hükmüm geçer ,
Ne halden anlayan bulunur (C.S.Tarancı)
Zamanda mı haber yok?
ilginç doğrusu
Zaman gazetesi için cok seyler denildi denildi de içinde haber yok yorumunu ilk defa sızden duyuyorum..
ZAMAN ın yalnız makale yazılarını baslı basına bir gündem...
Doğru, tarafsız ve en önemlisi İslamı kesim oldukları için yanlış yapılan bir cok haberin pesini bırakmadıkları ve doğru haberle önemli yayın organlarının yanlış haber yaptıklarına dair özür dilemek zorunda bıraktıkları için ZAMAN gazetesini tebrik ediyorum...
konumuz hangi gazeteyi okursunuz,hangi gazeteyi eleştirirsiniz değil ki. ela kardeşimize bu konuda çok sitem ediyorum.ZAMAN gazetesi okuyucularını üzecek mesajından dolayı.zaten gereksiz bir çok ayrılık noktası oluşturuyoruz aramızda,birlik noktalarımıza yönelmemiz lazımken arada mesafe oluşturma gayreti niye, böyle incitici şeyler söylemekte niye.
HER KIŞIN BİR BAHARI,
HER GECENİN BİR NEHARI VARDIR.
Paylaş