Arkadaşlar Konumuzla Alakasi Yok Ama Sizinbunla Ilgili Görüşlrenizi çok Merak Ettim. Hakan şükür Artik Milli Takimda Oynamayi Bence Birakmali Adam Yaşlanmiş Artik Hizli Birinin Olmasi Lazim Bence Ilerde
EVET
HAYIR
Arkadaşlar Konumuzla Alakasi Yok Ama Sizinbunla Ilgili Görüşlrenizi çok Merak Ettim. Hakan şükür Artik Milli Takimda Oynamayi Bence Birakmali Adam Yaşlanmiş Artik Hizli Birinin Olmasi Lazim Bence Ilerde
onunn varlıgı yeter kardes..
Namaz dinin direğidir. (Hadis-i Şerif)
bence tanjunun rekorunu kırıp bir kenara çekilmelidir...onun oynadığı milli maçlarda takımımız genelde bir kisi eksik oynuyor...selametle
FİLİSTİN..
Acılar var bende duvağı açılmamış..
bekle.
Sana onları adayacağım...
m.islamoğlu
SÜNNETİ REDDETMEK YAHUDİLERE HİZMETÇİLİKTİR...!
bencede bıraksın bıraksın
şimdi okulda arkadaşlar arasında konuşuyoz diyorlar hakan iyi oynamasa bile bütün defans hakanı tutuyor diğerleri boş kalıyor diyolar şaşırıyorum.ama artık diğer takımlarda anladı hakanın bittğini ama arkadaşlar bunu anlamıyorlar
Sallallahu Aleyhi Vessellem: "Kabrimi bayram yerine çevirmeyin. Bana salât getirin. Getirdiğiniz salât nerede olursanız olun bana ulaşır." (Ebu Davud: 2/218)
"Allahumme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed "
"Allahumme salli âlâ seyyidina Muhammedi-ninnebiyyi ümmiyyi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim."
"Allah'ım! Ümmi Peygamber Muhammed (sav)'e onun aline ve ashabına salât ve selam eyle."
Birini okumadan geçmeyelim din kardeşlerim!!!
ayrıca size bişey daha itiraf edecem hakanın oynadığı maçları görünce kanalı kapatasım geliyor
Sallallahu Aleyhi Vessellem: "Kabrimi bayram yerine çevirmeyin. Bana salât getirin. Getirdiğiniz salât nerede olursanız olun bana ulaşır." (Ebu Davud: 2/218)
"Allahumme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed "
"Allahumme salli âlâ seyyidina Muhammedi-ninnebiyyi ümmiyyi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim."
"Allah'ım! Ümmi Peygamber Muhammed (sav)'e onun aline ve ashabına salât ve selam eyle."
Birini okumadan geçmeyelim din kardeşlerim!!!
artık miyadı dolmuş evinde otursun çocuguna baksın
En iyi nasihat; iyi örnek olmaktır. (Malcolm X)
hakan kendi oynamak istemiyorum dediğisürece milli takıma çağırılması devam eder.
arkadas.. eskı kurtlardandır hakanı hafıfe almamak lazım.. hakan sukur ıyı bı oyuncu yasından dolayı perfonması dusmus olabılır..bence turkıyenın en ıyı forvetı tartısmasız... adama az olsa bıle saygı duyun kac sene turkıye formasının gıydı ter doktu..
selam ve dua ıle...
Namaz dinin direğidir. (Hadis-i Şerif)
Şu adamın futbol hayatı boyunca bi yüzü gülmedi yaw!..
Adam gol kralı oldu beleşçi yaptınız..
Torinoya gitti ''torinolu şaban'' oldu..
Dünya kupasında en çabuk golü attı ''denkgeliş'' dediniz..
Şimdi de ''milli takımı bıraksınmı'' ya geldi sıra değilmi??
Aferin size!...
"Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi". (İmam-ı Azam)
Paylaş