Ben Merak Ediyorum Sahsen Bos Zamanlarimda Hep Teknolojik Aletler Yer Aliyo Bilgisayar Televizyon Vs.. ...ya Siz Zmaninizi En Cok Ne Alir...
Ben Merak Ediyorum Sahsen Bos Zamanlarimda Hep Teknolojik Aletler Yer Aliyo Bilgisayar Televizyon Vs.. ...ya Siz Zmaninizi En Cok Ne Alir...
ÖYLE BİR HAYAT YAŞAKİ KİMSE
SENDEN YANA İNCİLMESİN........
Kimse önündeki kutucuğu işaretlemiyo. biraz üşengeciz herhalde....
ama bi daha anket yapmak ta istemiyo insan...
herkes cok mesgul belkide ....
selametle....
ÖYLE BİR HAYAT YAŞAKİ KİMSE
SENDEN YANA İNCİLMESİN........
valla ordaki siklarin hepsini secesim geliyobuyuzden oy kullanmicam ama fikrimi soleye bilirim.bilgisayar oyunu gezi ve spor haric tum siklar zamanimi aliyor.actigin anket icinde ayrica tskler kardesim
internett.b
beni aç bıraksınlar ama netsiz aslaa.çünkü tüm sevdiklerim netten.yani islamforumdan.
ALLAH'IM SENDEN BAŞKA HİÇBİRŞEYİ OLMAYAN BEN,SENDEN
BAŞKA HERŞEYİ OLANLARA ACIRIM!!!!!
KÖPEĞE ATILAN BİR KEMİK YARDIMSEVERLİK
DEĞİLDİR,YARDIMSEVERLİK;EN AZ KÖPEK KADAR AÇ OLDUĞUNDA ETİNİ ONUNLA PAYLAŞMAKTIR!!!!!
YAPMAN GEREKEN HAYIRLI İŞLERİ YARINA BIRAKMA YARIN OLUR DA SEN OLMAZSIN!!!!!
HEPİMİZ ÖLÜMÜN NİŞANLISIYIZ!!!!
Benimde en fazla zamanımı alanlar arasında en fazla yeri net tutuyor,ama hatalıyım kabul ve itiraf ediyorum.Her gün biraz daha sosyallikten uzaklaştırıyor insanı.Nandi kardeşim inbşaallah sonumuz hayr olur.Anketi açan soldierking kardeşe de teşekkürler.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Suskunluğum aseletimdendir...
Her lafa vercek bi cevabım var elbet...
Lakin bir lafa bakarım , lafmı diye...
Birde söyleyene bakarım adammı diye...
benim dolu bi vaktim olmadığı için bütün şıkları işaretlemem gerekli sanırımbu arada eğitim ve spor vaktin dolu olduğu zamanlardır bence.ne mutlu boş vakti olmayana
![]()
biraz kıllık yapıyım.
BOŞ ZAMAN YOKTUR BOŞA GEÇEN ZAMAN VARDIR.
CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...
heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...
Paylaş