günde en az kaç saat kitap okursunuz
günde en az kaç saat kitap okursunuz
Günahlarıma ağlamazmı gözlerim anlayamadım elimden uçtu gitti ömrüm.
Ne doğan güne hükmüm geçer ,
Ne halden anlayan bulunur (C.S.Tarancı)
valla artık günümüzde bilgisayar denilen araç bize kitaplardaki bir çok bilgiyi sunduğu için kitap okuma sayımız düşük üstelik bu kitabınada bağlı yani mesela kuran hemen hemen hergün ama tam bi saat veremiyoruz
günde en az mutlaka 20 dakika okurum...selam ve dua ile...
s.a..en az 1.5 saat okuyorum....
FİLİSTİN..
Acılar var bende duvağı açılmamış..
bekle.
Sana onları adayacağım...
m.islamoğlu
SÜNNETİ REDDETMEK YAHUDİLERE HİZMETÇİLİKTİR...!
en fazla 1 saat okurum.
zaif-i mutlak.:...ölüm Allah'ın emri ayrılık olmasaydı...Yoklukları var eden Rab; dikenleri gülün merhametinde misafir eyleyen Rab; bulutları mavi göğüme sırdaş eyleyen, yağmuru toprağıma yâri eyleyen; bebekleri annesinde, kuşları yuvasında; baharı kışın ardında, ömrü güneşin doğuşunda; saklayan gösteren Rabbim; kilitlerimi çöz, firkatlerimi muhabbetinin peşine koy, rüzgara tutunan dualarım arılara, papatyalara, nergislere ve gelinciğime dokunmuşsa, ruhumu kainatın ahengine kat. Ya Rab. Ya Hakk...
ben saatine bakmıyorum
çok beğendiğim kitabı da bitirmeden yatmıyorum ....
bazen bu 10 saat oluyor bazense 1 saat..
ortalama almadım![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
izleyin... mutlaka izleyin!!!!!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
[/size]
İNANMAMAK AHİRETE GİTMEYE DEĞİL, CENNETE GİRMEYE MANİDİR...'
...::: DUA DİLENCİSİ :::...
en fazla bi saat okurumdur
kitap okumak gibi güzel bir şey yok 3 satten fazla kitap okurum.
gerektiğinden fazla kitap okuyorum.özellikle din hakkında çekici kitaplar olunca 6-7 saatimi alıyor.
ALLAH'IM SENDEN BAŞKA HİÇBİRŞEYİ OLMAYAN BEN,SENDEN
BAŞKA HERŞEYİ OLANLARA ACIRIM!!!!!
KÖPEĞE ATILAN BİR KEMİK YARDIMSEVERLİK
DEĞİLDİR,YARDIMSEVERLİK;EN AZ KÖPEK KADAR AÇ OLDUĞUNDA ETİNİ ONUNLA PAYLAŞMAKTIR!!!!!
YAPMAN GEREKEN HAYIRLI İŞLERİ YARINA BIRAKMA YARIN OLUR DA SEN OLMAZSIN!!!!!
HEPİMİZ ÖLÜMÜN NİŞANLISIYIZ!!!!
özellikle mustafa islam oğlu hocamın kitaplarını şitdet ile
tafsiye ediyorum......
zaif-i mutlak.:...ölüm Allah'ın emri ayrılık olmasaydı...Yoklukları var eden Rab; dikenleri gülün merhametinde misafir eyleyen Rab; bulutları mavi göğüme sırdaş eyleyen, yağmuru toprağıma yâri eyleyen; bebekleri annesinde, kuşları yuvasında; baharı kışın ardında, ömrü güneşin doğuşunda; saklayan gösteren Rabbim; kilitlerimi çöz, firkatlerimi muhabbetinin peşine koy, rüzgara tutunan dualarım arılara, papatyalara, nergislere ve gelinciğime dokunmuşsa, ruhumu kainatın ahengine kat. Ya Rab. Ya Hakk...
Paylaş