1. VAKİT
2. ZAMAN
3. MİLLİ GAZETE
4. YENİ SAFAK
5. HÜRRİYET
6. MİLLİYET
7. SABAH
8. CUMHURİYET
Beğenerek okuduğum gazete .............. dır. çünkü ...........
evet
hayır
kararsızım
1. VAKİT
2. ZAMAN
3. MİLLİ GAZETE
4. YENİ SAFAK
5. HÜRRİYET
6. MİLLİYET
7. SABAH
8. CUMHURİYET
Beğenerek okuduğum gazete .............. dır. çünkü ...........
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
"Şeriatın bir hakikatına, bin ruhum olsa feda etmeye hazırım. Zira şeriat, sebeb-i saadet [mutluluk sebebi] ve adalet-i mahz [mutlak adalet] ve fazilettir."
Cumhuriyet'tir çünkü gerçekleri yazıyor.
sabah gerçek anlamda bir gazetemi! daha çok gazetelerin yanında ilave olarak verilen magazin eklerine benziyor..Yeni şafak okuyorum ..selam ve dua ile....
MİLLİ GAZETE...hemşerim sağol sen yahu..partilerde SAADET PARTİSİNİ koymamışlar![]()
sen bari düşünüp koymuşun gerçek gazeteyi..
selametle..
ha nedenine gelince..gerçek gazete..bazılarına çok fazla ileri gidiyor AKP konusunda gibi geliyor..ama zamanla da görülecek ki..öyle değil..gerçekler orda yaazdığı gibi..Allah sonumuzu hayır etsin..
selametle..
CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...
heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...
Zaman içerik ve yanlı olmadığını düşünerek tercihim olmuştur.. slm ve dua ile
Vakit, radikal duruşu nedeni ile her zaman evime giren tek gazete.
İkinci gazete olarak da zaman gazetesi alırım. Özellikle hafta sonları içeriği çok zengin. 3. ve 4. sıradakileri arasıra denk gelirse severek okurum. 5. sıradaki hürriyet dahil diğer gazeteleri değil almak, elimden gelse mahalleye sokmamÇarşaf çarşaf çirkef yayınlıyorar çünkü.
Derdi; Allah'ın (cc) rızası olanlara selam olsun!
vakit,milli gazete,yeni şafak okurum.sabahı da haftasonları ekleri için alırım.zaman hiç okumam.ama ençok vakit okurum.orada en çok hasan karakayanın yazılarını beğeniyorum.çok hoş çok tatlı lafı gediğine koyarak ve biraz da mizah koyarak yazıyor.
cennet cennet dedikleri
üç beş köşkle üç beş huri
isteyene ver onları
bana seni gerek seni
yunus emre
milli gazete ve yeni şafak okuyorum...
"Heva ve havase meyli olmayan genci Allah sever..."
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
herzaman dogrulari yazdigi icin ZAMAN gazetesi diyorum tersten okudugunuz zaman namaz oluyor![]()
İdrak için söze muhtaç olanlar ...
Sözsüz idrak edenin söze ne ihtiyacı var ?
İdrak edebilen için bu yerlerin göklerin hepsi söz değil mi ?
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
(tesbihat)
Paylaş