Risale-i nur mp3 lerini arıyorum bu konuda tardımcı olabilecek varmı.
Risale-i nur mp3 lerini arıyorum bu konuda tardımcı olabilecek varmı.
Allah'ın öyle melekleri vardır ki iki gözkapağının arası 100 yıllık mesafe kadardır.O melekler size gönderildikleri zaman haliniz nice olur...
GÖRÜNTÜLÜ VE SESLİ RİSALE-İ NUR DERSLERİ
(Yardım için tıklayınız)
Dosyaları download etmek için "indir" yazısının üzerine mouse ile gelip sağ tuşa basın. Karşınıza gelen seçeneklerden "hedefi farklı kaydet"i seçin. Ve açılan pencereden, dosyayı yüklemek istediğiniz yeri seçip "kaydet" butonuna basın.
Mustafa Sungur Ağabeyden Hatıralar (audio)M. Sungur Ağabey'den Hatıralar -1M. Sungur Ağabey'den Hatıralar -2M. Sungur Ağabey'den Hatıralar -3M. Sungur Ağabey'den Hatıralar -4M. Sungur Ağabey'den Hatıralar -5M. Sungur Ağabey'den Hatıralar -6
Açıklama
Süre (dk.)
Download
Nur Aleminin Bir Anahtarı (audio)Hüve Nüktesi Hakkında Bir MektupHüve Nüktesi Hakkında Bir Mektup 2H ü v e N ü k t e s iHüve Nüktesi Hakkında Bir Açıklama
Açıklama
Süre (dk.)
Download
Otuzuncu Söz Zerreler Bahsinden Birinci NoktaOtuzuncu Söz Zerreler Bahsinden İkinci NoktaOtuzuncu Söz Zerreler Bahsinden Üçüncü NoktaMedresetüzzehra Erkanlarına Verilen Bir Dersin HülasasıHüve Nüktesi Hakkında Bir Mektup 3Ondördüncü Söz'ün Zeylinden Bir ParçaMuazzez Üstadımızın Bir MektubuNur Aleminin Bir Anahtarının Bir HaşiyesiÜstadımız Said Nursi Hazretlerinin Tarihçesiyle Alakalı Bir AçıklamaMedine-i Münevvere'de Bulunan Bir Zatın MektubuNur Aleminin Bir Anahtarı Kitabı Muhtevası Hakkında
Mevlüdler (audio-video)Elazığ Mevlüdü -1Elazığ Mevlüdü -2Karadağ Mevlüdü
Açıklama
Süre (dk.)
Download[/CENTER]
110
29 Mb
indir
Hatıra - Ders (audio-video)Mevlid Kandili 2004Dr. Rauf HatıralarBediüzzaman Belgeseli
Açıklama
Süre (dk.)
Download30
7,7 Mb
Bin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ?
HADDİMİ BİLİRİM derim....
“Rahmân'ın (has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler...Kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) “Selam!” derler (geçerler)” (Furkan 25/63)
Paylaş