+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 8 ve 8

Konu: Rıhle Dergisi'nin 5 Ve 6. Sayıları çıktı

buhari83 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye
    Tecrübe Puanı
    0

Beitrag Rıhle Dergisi'nin 5 Ve 6. Sayıları çıktı

Selamun Aleykum arkadaşlar ...

Dâru'l-Hikme (Bilgi ve Hikmet Evi İlim Araştırma Kültür Derneği) kadrosunun çıkarmış olduğu üç ayda bir yayımlanan Rıhle, Ehl-i Sünnet ve'l-Cemaat çizgisinden hareketle, modernitenin tesbit ve iddialarına karşı zihni planda ve pratik hayatta nasıl bir tavır sergilememizi gerekli kılıyorsa onu belirleyici kılmaktan başka bir seçeneğimiz olmadığı görüşünde olan bir dergi. Eylül ayında 5-6'ncı sayılarını birlikte yayımladı. Dosya Konusu: Dünya ve Ahiret Dengesinde FIKIH VE HAYAT

RIHLE'yi severek okuyor, sizlere de tavsiye ediyorum arkadaşlar ...

EHLİ-SUNNET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    EHLİ-SUNNET isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    7

Arkadaşlar rihle dergisi insanları kandırıyor. sizleri bu dergiye karşı uyarıyorum....
    Ümmetlerin içinde en hayırlı ümmet Peygamber Efendimiz’in sallallâhu aleyhi ve sellem ümmetidir. O iyiliği emreder ve kötülüğü nehyeder yasaklar.
    Ne zamana kadar facirin fasığı hakkında konuşmaya korkacaksınız.
    Yaptıklarını insanlara anlatınız ki, ondan sakınsınlar.”

Tecrübe Puanı
    7

derginin 2. sayısında,muhammed avvame denen kişiyi kullanarak, alimlere iftira atıyorlar. dergi teymiye,vehhabi,seyit kutup akidesine hizmet etmektedir...
    Ümmetlerin içinde en hayırlı ümmet Peygamber Efendimiz’in sallallâhu aleyhi ve sellem ümmetidir. O iyiliği emreder ve kötülüğü nehyeder yasaklar.

mice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mice isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye
    Tecrübe Puanı
    7

çok uzun yazı göz gezdiriyorum dediğiniz ile ilgili henüz bir yazıya rastlayamadım.

alıntı yaparsanız dahar ahat okuyabileğiz zira çok uzun yazı.
    Şüphesiz mü'minler kardeştirler. (Hucurat, 10)
    --------------------------------------------------------
    Asabiyete (ırkçılığa) çağıran bizden değildir; asabiyet için savaşan bizden değildir; asabiye üzere, asabiyye uğruna ölen bizden değildir. (Müslim, Ebû Dâvud, İbni Mâce, Nesâî)

Tecrübe Puanı
    0

Alıntı EHLİ-SUNNET Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    derginin 2. sayısında,muhammed avvame denen kişiyi kullanarak, alimlere iftira atıyorlar. dergi teymiye,vehhabi,seyit kutup akidesine hizmet etmektedir...
    hangi alimlere ne tür iftiralar atıyorlar kardeş? vehhabi akidesine hizmet ediyor diyorsun, bu sözlerinin altını doldurmalısın, yoksa müfteri konumuna siz düşeceksiniz...

Tecrübe Puanı
    7

Derginin 2. sayısı elinizde varsa, benim bu sözlerimi anlarsınız. yoksa bunu anlamanız çok zor. çünkü internet üzerinde bulunan 2. sayısını değiştirmişler...Allah Subhanehu ve Teâlâ'yı noksan sıfatlardan tenzih edemeyen bu kişilere karşı uyanık olun.

Tecrübe Puanı
    0

derginin ikinci sayısı elimizde... söylediğiniz bölümü de okuyup inceledim... mülakatta herhangi bir kişiye iftira atılması sözkonusu değil... ortaya attığınız iddianın altını doldurmadığınız için ayrıca bundan kaçtığınız için müfteri konumunda olmaktan kurtulamamış bulunmaktasınız... ehli sünnet inancını ortaya koymak, yaşatmak adına ortaya çıkmış ve şimdiye kadar bu konuda hiçbir taviz vermemiş bir dergi rıhle... art niyeti bırakalım lütfen..

mhmt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mhmt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    41

@EHLİ-SUNNET

Bahsettiğiniz kısmı taratıp buraya asın herkes okusun. Yoksa söyledikleriniz çok havada kalıyor. Hem durduk yere bunca emek vereni zan altında bırakıyorsunuz.

"Ben tavsiye etmiyorum çünkü şöyle" demekle de uyarmış olmuyorsunuz kimseyi. Bu uyarı değil, boş laftır. İçini doldurmalısınız.

selametle..
    CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...

heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...

+ Konu Cevaplama Paneli

Paylaş