kendini arayan adam
çok güzel bir eser.halit ertuğrulun binlerce satan kitabı.herkese tavsiye ederim.okumaya başladım ve bir solukta bitirdim.çok güzeldi.belki aramızda başka okuyanlar da vardır ama okumayanlara mutlaka tavsiye ederim.
![]()
kendini arayan adam
çok güzel bir eser.halit ertuğrulun binlerce satan kitabı.herkese tavsiye ederim.okumaya başladım ve bir solukta bitirdim.çok güzeldi.belki aramızda başka okuyanlar da vardır ama okumayanlara mutlaka tavsiye ederim.
![]()
cennet cennet dedikleri
üç beş köşkle üç beş huri
isteyene ver onları
bana seni gerek seni
yunus emre
Allah C.C. razı olsun zamanında okumuştum çok hoş bir kitap...
Bin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ?
HADDİMİ BİLİRİM derim....
“Rahmân'ın (has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler...Kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) “Selam!” derler (geçerler)” (Furkan 25/63)
bende okumustum düzceli mehmetde cok güzel yasanmis öykü
zaten halit hocanın tüm kitapları çok güzel.
cennet cennet dedikleri
üç beş köşkle üç beş huri
isteyene ver onları
bana seni gerek seni
yunus emre
cok güzel bir kitap 2000 yılında dogum günümde hediye edilmişti hala hatırlarım.yeni bir hayat kitabıda cok hoş içinde güzel hikayeler var tavsiye ederim.
"baba namazlarını kıl cehennemde yanmana dayanamam" içindeki hayat hikayelerinden favorimdir.
selam ve dua ile...
Siz şükreder ve îman ederseniz Allah sizi ne diye azâba uğratsın! Allah şükredenlerin mükâfâtını veren, her şeyi hakkıyla bilendir.
(Nisa, 147)
Gerçekten güzel kitap...Düzceli Mehmet te çok güzel kitap.Ama çoğu kitabı birbirine benziyor üslup olarak...O yüzden sıkıladabiliyor insan..Yani şahsi fikrim
Nisa Suresi 59
Ey iman edenler! Allah'a itaat edin. Peygamber'e ve sizden olan ülülemre de itaat edin. Eğer bir hususta anlaşmazlığa düşerseniz Allah'a ve ahirete gerçekten inanıyorsanız onu Allah'a ve Resûl'e götürün (onların talimatına göre halledin); bu hem hayırlı, hem de netice bakımından daha güzeldir.
cok güzel ve bazi anlarda göz yaslarimi tutamadigim bir kitap. beni bir kitap o kadar cok etkilememisti. bir arkadasim o kitabi okuyunca namaza bile basladi. yani güzel hatirlar var o kitapda bence.
Kâfir bile olsa, hiç kimsenin kalbini kirma! Kalb kirmak, Allahü teâlâyi incitmek demektir.
Ahmed Yesevî Rahmetullahi aleyh
Allah Resulü (s.a.v.) buyurdu ki:
Allah katinda duadan kiymetli bir ibadet yoktur
Paylaş