Hizmetkar kim? kişisel erişim klavuzunuz aradığınız şey bu kitapta mutlaka okumanızı tavsiye ederim. yaşadığımız bu kısacık ömrümüzde coğu zaman aklımızla değil nefsimizle hareket ediyoruz bu dünyadaki asıl yapmamız gereken görevlerimizden uzaklaşıyoruz.nefsimizi biz değil o bizi yönetmeye başlıyor şeytanlada birlik olup kontrolü tamamen elimizden alıyor. İşte bu kitab(Hizmetkar kim?)bizim kendi iç dünyamızı görmemizi şeytanın hilelerinden nasıl korunacağımızı yaşadığımız bu hayatın kontrolunü geri kazanmamızı sağlıyor.. bilgi almak için www.Hizmetkar.org

LinkBack URL
About LinkBacks

Alıntı

sabah ve cuma namazlarında hacı bayram camiinde el reklamları dagıtılan Hizmetkar kim ? kitabı cıkmıs.arkadasım googlede aratırken burda tavsıye edıldıgını okumus hatta bı web sıteleri bile varmıs.once reklamları yapıldı sona kıtabı bulamadık yazara seslenıorummmm kardesımmm nerde kaldı bu kıtappp merakımızdan catlayacaktık yawwffsss.merakımdaan catladıgım yetmıo bıde uykumdan ettı bu kıtap benı yaw sadede geleyım uykum dagılmadan benım gıbı merakında catlayan arkadaslara duyuruyorum kitap cıktıııııı!!!!!!!!!!
Malesef kitabımız henüz bir yayınevine ya da dağıtım şirketine verilmediği için, isteyen kardeşlerimize elden ulaştırmayı da ayrı bir hizmet olarak görüyoruz. İnanıyoruz ki bu kitap size ulaşana kadar atılan her bir adım, edilen her bir söz ve en önemlisi dökülen her bir göz yaşı sahibine rahmet vesilesi olacak inşaallah. 
Paylaş