+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 3 ve 3

Konu: Araz Dergisi

  1. #1
    arazdergisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    09.01.2007
    Yaş
    36
    Mesajlar
    3
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Araz Dergisi

    Araz Dergisi ,Türk Milletinin son dönemlerde girmiş olduğu fikir kısırlığı ve tehlikeli fikir akımlarına alternatif olarak ortaya çıkmıştır.

    Dergimiz Türk Devletlerinin kendi aralarında yoğun olarak işbirliği yapmalarını ve ileride Türk Birliğini kurmalarını,sonrasında ise hiçbir milletin sömürülmediği,ekonomik kaynakların insanlar tarafından eşit olarak paylaşıldığı,açlıktan insanların ölmediği,adaletin hakim olduğu dünya barışını hedeflemektedir.

    Dünyanın insani duyguları gelişmiş,adalet duygusu ve yardımseverlik genlerine işlemiş,tarihin hiçbir döneminde emperyalist olmamış Türk Milletinin liderliğine ihtiyacı vardır.

    Araz Dergisi, insan hakları evrensel bildirgesinde yer alan temel hak ve hürriyetlere,esaret altında yaşayan Türklerinde kavuşmasının takipçisi olacaktır.

    Araz Dergisi'nin cia,mossat ve benzeri batılı istihbarat örgütleriyle ilişkisi olmadığı gibi Avrasyacılık düşüncesini ortaya atarak dünya Türklüğünü tekrar hakimiyeti altına almaya çalışan Rus gizli servisi KGB ile de bir ilişkisi yoktur.
    www.arazdergisi.org

  2. #2
    khan19556 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    khan19556 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Üyelik tarihi
    11.01.2007
    Bulunduğu yer
    Sancağın düştüğü yerden
    Yaş
    32
    Mesajlar
    995
    Tecrübe Puanı
    20

    Standart

    Dergiye baktım ve çok fazla Türkçülük var.hristiyan Macarların aslı Türktür.Onlar hakkında ki fikrin nedir merak ettimde.
    [SIGPIC][/SIGPIC]"Sevdiğim bir gelinin bana hediye edildiği veya erkek bir çocuğumun doğduğu müjdesinin verildiği gece benim için, muhacirlerden oluşan bir müfreze içinde olup sabahında düşmanla karşılaşmayı beklediğim ayaz ve buzlu bir gece kadar güzel değildir"

    "Sabaha kadar sağnak halinde devam eden yağmurun altında kalkanımı elime alıp düşmana baskın yapmayı beklediğim bir gece kadar bana ümit veren bir amelim yoktur"
    Halid bin Velid

  3. #3
    arazdergisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    09.01.2007
    Yaş
    36
    Mesajlar
    3
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    Kardeşim bizler öyle bir devlet hayal ediyoruzki o devlette yaşayan tüm insanların inanç özgürlükleri olacak.Türk Birliğinin esasını Müslümanlar oluşturacağı için devlet ağırlıklı olarak Türk-islam devleti karakterinde olacak.Ardında bu büyük devlet tüm islam aleminin savunucusu ve lideri olarak onları eteklerinde toplayacak.Yani aslında Türk Birliği ümmet devletinin birinci basamağı gibi düşünülebilir.
    Ömer Seyfettin Turan Devleti kitabında şöyle der:Bizler Turan Devletimizi kurduğumuz zaman Cezayirdeki,Fastaki Müslümanların acısıda dinecek.
    Macarlar hakkında ise şayet içlerinde Türk Milletinin iyiliğini isteyen varsa başımın tacıdır.Çünkü kardeşlerim Türk islamla eşdeğerdir.Müslüman olmayan Türklerede Müslüman olan kardeşleri en iyi örnek olacaklardır.
    www.arazdergisi.org

+ Konu Cevaplama Paneli

Benzer Konular

  1. Altinoluk Dergisi
    By tarik1987 in forum Kitap ve Dergi Tavsiyeleri
    Cevaplar: 8
    Son Mesaj: 23.10.2008, 11:38
  2. Araz Dergisi
    By GÜNEYAZERBAYCAN in forum Kitap ve Dergi Tavsiyeleri
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 16.09.2007, 12:34
  3. Hakk'a Yürüyüş Dergisi... Yeni Yepyeni Bir Neslin Dergisi...
    By hakim in forum Kitap ve Dergi Tavsiyeleri
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 24.05.2007, 16:44
  4. Beyan Dergisi...
    By Askin_Bedeli in forum Arşiv
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 18.03.2005, 17:34

Paylaş

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.