+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 2 ve 2

Konu: Kendi Yazmış Olduğum Bir Dua

yalnizyolcu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Kendi Yazmış Olduğum Bir Dua

"Allah'ım,
    Sana yürekten inananlar olarak bağlandık, teslim olduk. Sana, peygamberlerine, meleklerine, kaderlerimize iman ettik.
    Şüphesiz ki sen her şeyi hakkıyla bilensin. Pek çokları seni bilmiyor. İşte yine din uğruna savaşlar yapılıyor. Ve pek çokları gün geçtikçe uzaklaşıyorlar Kuran'dan. Ömürleri, canları ne tatlıymış meğer?
    İnananlar arasında bile güven kalmadı. Kardeş kardeşe düşman oldu. Türban dediler, sağcı dediler, solcu dediler, laik dediler, dindar dediler... Böldüler...
    Çok sıkıntı çekiyoruz. Ki sen bunları da hakkıyla biliyorsun. Ama onlar bilmiyorlar. Her geçen gün daha da artıyor kavgalar, bozgunluklar...
    Rabbim, bizlere yardım et. Bizleri yanlışa düşmekten koru. Ve bizlere güç ver. Bizlere yardım et ki onların oyunları çocuklarımızı, torunlarımızı kandırmasın. Kendileri ile birlikte onları da kaybedenler arasına sürümesinler.
    İslam'ın ahlakını yaşatabilmemiz için, şeytanın tuzaklarından korunabilmemiz için, seni unutmamamız için bize yardım et.
    Öyle çetin bir sınav ki dünya hayatı. Öyle zor ki İslam'ı yaşamak. Bize yardım et. İyiyi kötüden, samimiyi münafıktan ayır. Bizleri seninle birlikte olanlarla dost kıl. Şeytan ile olanlarla değil. Bizleri koru, bizleri affet. Muhakkak ki sen, çok merhamet eden ve tövbeleri pek çok kabul edensin. Bizleri şeytandan, şeytanı da bizden uzaklaştır."

bekir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bekir isimli Üye şuanda  online konumundadır sadece bir kul
    Tecrübe Puanı
    10

İslam'ın ahlakını yaşatabilmemiz için, şeytanın tuzaklarından korunabilmemiz için, seni unutmamamız için bize yardım et.
    Öyle çetin bir sınav ki dünya hayatı. Öyle zor ki İslam'ı yaşamak. Bize yardım et. İyiyi kötüden, samimiyi münafıktan ayır. Bizleri seninle birlikte olanlarla dost kıl. Şeytan ile olanlarla değil. Bizleri koru, bizleri affet. Muhakkak ki sen, çok merhamet eden ve tövbeleri pek çok kabul edensin.

Amin

Ve tevekkel alellah ve kefa billahi vekila

Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol.
    Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye,
    Bir sebep, bir yol, bir nefes ol.

Bütün Tağutları Red...

+ Konu Cevaplama Paneli