+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 2 ve 2

Konu: Günahkar ne yapmalıdır

  1. #1
    neolursangel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    19.05.2009
    Yaş
    19
    Mesajlar
    2
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Günahkar ne yapmalıdır

    Selamün Aleküm

    Henüz yeni üyeyim ve soru sormakla başlamak istiyorum.

    Devamlı işlenen bir günahtan nasıl kurtuluruz? ya da işlemenmesi istenilmeyen bir günah işlendikten sonra pişman olunsa da daha sonra bir daha işleniyor.

    Bu durumdan nasıl kurtulunur? Dua ya ihtiyacım var. ne yapılması gerekir. Kılınan namaz artık içten gelmiyor. Şeytanın uzaklaşması için nasıl dua etmeliyim.

  2. #2
    sumisali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sumisali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Üyelik tarihi
    03.04.2009
    Mesajlar
    1.935
    Tecrübe Puanı
    50

    Standart

    İnancının gerektirdiği vazifeleri yapmamanın bir kusur ve günah olduğunu daima hatırlayıp üzüntü duymalıdır. Allah'tan, dînin emirlerini yapmak ve îmanın îcaplarını yaşamak konusunda sabır ve yardım dilemeli; işlediği günahlara tevbe ve istiğfarla mukabelede bulunmalıdır.
    Ancak bu takdirde insan, günahların îman üzerindeki menfî te'sirlerinden kendini koruyabilir. İnancını kaybetmek tehlikesinden kurtulabilir. umarım yardımcı olabilmişimdir kardeşim dua ve selametle.

+ Konu Cevaplama Paneli

Paylaş

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.