+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 4 ve 4

Konu: Çok önemli bir dua

matem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Çok önemli bir dua

İmam-ı Azam Hz.Rabbim'ı(c.c) doksan dokuz defa rüyamda gördüm . Nefsimden dedim ki eğer yüzüncü defa görürsem kıyamet gününde kulların azabından ne ile kurtulur diye soracağım . Yüzüncü defa Rabbim'ı(c.c) gördüm ve kıyamet günü kulların azabından ne ile kurtulur dedim. Allah'u Teala :
    "Kim ki sabah ve akşam namazlarından sonra Sübhanel ebeddiyil ebed... okursa kıyamet gününde azabımdan kurtulur" buyurmuşlardır.

İşte değerli kardeşlerim önemi bu . Sabah ve akşam namazlarından sonra bu duayı okursanız kıyamet gününde Allahın azabından kurtulursunuz .

Sübhanel ebediyyil ebed, sübhanel vahidil ehad , sübhanel fardissamed , sübhane rafi'issemai biğayri amed , sübhane men besetai arda ala main cemed , sübhane men helekal arda ve ahsahüm aded , sübhane men kasemel erzaka ve lem yense ehad , sübhanellezi lem yettehız sahıbeten vela veled ,sübhanellezi lem yelid velem yüled , velem yekünlehü küfüven ehad sübhane men yerani ve yarifü mekani ve yerzüküni vela yensani.

Değerli kardeşlerim benim için bir dua okusanız çok mutlu olurum . Allah razı olsun .

sumisali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sumisali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    50

rabbim kuran ahlakıyla yaşamayı nasip etsin üstadım...
    "Muhakkak ki, en güzel söz Allah'ın kitabıdır. En güzel yol da(H.z) Muhammed'in yoludur."

matem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye
    Tecrübe Puanı
    0

amin..........

bekir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bekir isimli Üye şuanda  online konumundadır sadece bir kul
    Tecrübe Puanı
    10

İmam-ı Azam'ın tesbih duasıdır, pek kıymetlidir, Allah razı olsun.

"Sübhanel ebediyyil ebed, sübhanel vahidil ehad , sübhanel fardissamed , sübhane rafi'issemai biğayri amed , sübhane men besetai arda ala main cemed , sübhane men helekal arda ve ahsahüm aded , sübhane men kasemel erzaka ve lem yense ehad , sübhanellezi lem yettehız sahıbeten vela veled ,sübhanellezi lem yelid velem yüled , velem yekünlehü küfüven ehad sübhane men yerani ve yarifü mekani ve yerzüküni vela yensani."

Ve tevekkel alellah ve kefa billahi vekila

Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol.
    Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye,
    Bir sebep, bir yol, bir nefes ol.

Bütün Tağutları Red...

+ Konu Cevaplama Paneli

Paylaş