sevgili kardeşlerim
biricik annecigim
ramazan arefesinde hakkın rahmetine kavuştu sizlerden niyazım annemin ve tüm gecmişlerimizin ruhları için dua beklemekteyim
rabbim tüm dualarımızı mübarek günlerin hormetine kabul kılar inş...
sevgili kardeşlerim
biricik annecigim
ramazan arefesinde hakkın rahmetine kavuştu sizlerden niyazım annemin ve tüm gecmişlerimizin ruhları için dua beklemekteyim
rabbim tüm dualarımızı mübarek günlerin hormetine kabul kılar inş...
Konu berfut tarafından (17.09.2008 Saat 13:58 ) değiştirilmiştir.
zaif-i mutlak.:...ölüm Allah'ın emri ayrılık olmasaydı...Yoklukları var eden Rab; dikenleri gülün merhametinde misafir eyleyen Rab; bulutları mavi göğüme sırdaş eyleyen, yağmuru toprağıma yâri eyleyen; bebekleri annesinde, kuşları yuvasında; baharı kışın ardında, ömrü güneşin doğuşunda; saklayan gösteren Rabbim; kilitlerimi çöz, firkatlerimi muhabbetinin peşine koy, rüzgara tutunan dualarım arılara, papatyalara, nergislere ve gelinciğime dokunmuşsa, ruhumu kainatın ahengine kat. Ya Rab. Ya Hakk...
Allah rahmet eylesin inş kardeşim kabrini nur makamını cennet eylesin rabbim inşaallah geride kalanlara sabırlar versin başiniz sağolsun Allah yar ve yardımcınız olsun
Allah[C.C] rahmet etsin.Rabbim sana ve ailene sabır versin makamı cennet olsun inşallah.
İmandır o cevher ki, ilahi ne büyüktür!..
İmansız olan paslı yürek sinede yüktür...
Allah(c.c)rahmet etsin,Rabbim cennet cemaliyle sevindirsin.Size de sabr-ı cemil versin.
Çok üzüldüm...
"İnna lillah ve inna ileyhi raciun"
Sevgili Berfut;
Çok üzüldüm. Senin nasıl olabileceğini tahmin bile edemiyorum. Rabbim; rahmete göçen annenize Rahim (cc) ism-i şerifi ile mukabele etsin inşaallah.
Bundan sonra acıyacak olan sol yanınıza dayanabilmek için, Siz geride kalan sevdiklerine sabr ve dayanma gücü versin, inşaallah.
Derdi; Allah'ın (cc) rızası olanlara selam olsun!
Değerli Kardeşim; Allah sevgili Annenize rahmet ve mağfiret eylesin. Kabrini, cennet bahçelerinden bir bahçe eylesin, affetsin.
Acınıza tüm kalbimizle iştirak ediyoruz.
Tekrar ve tekrar Allah rahmet eylesin...
Ve tevekkel alellah ve kefa billahi vekila
Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol.
Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye,
Bir sebep, bir yol, bir nefes ol.
Bütün Tağutları Red...
Allah[C.C] rahmet eylesin.Başınız sağolsun.Rabbim size ve ailenize sabır versin.
Konu hilal tarafından (17.09.2008 Saat 18:27 ) değiştirilmiştir.
GÜL'Ü kokladım terindir diye,Seyrine daldım yüzündür diye,Yaprağına dokundum tenindir diye,Ben GÜL' e vuruldum SANA benziyor diye! YA RESULALLAH
Allah rahmet etsin , sizlere sabır versin inşallah. Başınız sağolsun.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Yazılan tüm cümleler Dua niyetiyle Zülcelalin huzurunda kabul olanlardan olsun...(Amin)...
Allah Rahmet Etsin Kardesim Basiniz Sag Olsun.
Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun..
selametle..
CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...
heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...
Paylaş