ilginççç!...
ilginççç!...
"Kendi kalbin, sırlarını muhafaza etmek için başkalarının kalbinden daha geniştir."
Eh işte, fena değil..![]()
Tek kelime ile harika... Tanyeri, sen nesini beyenmedin, bi de sen katla da görelim...![]()
Ve tevekkel alellah ve kefa billahi vekila
Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol.
Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye,
Bir sebep, bir yol, bir nefes ol.
Bütün Tağutları Red...
Ee, şey.. şu an için pek müsait değilim..![]()
Böyle tek tişörtü katlamakta ne var, bu hanım gelsin benim erkek kardeşimin çamaşırlarını katlasın, böyle uğraşıyor mu bakalım? Benim gibi illallah deyip, eline geçtiği gibi atmıyor mu dolaba..![]()
bu katlama yöntemini akinda tutabilen varmi![]()
paylasim icin tesekkürler
Kişi Sevdiği İle Beraber'dir.
Hadis-i Serif
Az önce ütü sonrası katlamalarda bu yöntemi kullandım. Çok pratik ve bir o kadar da keyifli. Allah razı olsun paylaşandan.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Yazılan tüm cümleler Dua niyetiyle Zülcelalin huzurunda kabul olanlardan olsun...(Amin)...
Bu yöntemi öğrendik, varsa elinde olanlar kazak, pantalon, gömlek ve bunun gibi dürülebilen şeylerin katlama tekniklerini paylaşırlarsa seviniriz..
Ve tevekkel alellah ve kefa billahi vekila
Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol.
Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye,
Bir sebep, bir yol, bir nefes ol.
Bütün Tağutları Red...
önemli olan ordaki felsefeyi kavramak![]()
HER KIŞIN BİR BAHARI,
HER GECENİN BİR NEHARI VARDIR.
Paylaş