+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 18

Konu: Ibret Mi Istiyorsunuz Işte Esrar Keşin Allah'la Buluşmasi

ismeal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye
    Tecrübe Puanı
    0

Rotes Gesicht Ibret Mi Istiyorsunuz Işte Esrar Keşin Allah'la Buluşmasi

ARKADAŞLAR BAŞINDAN SONUNA İBRETLİK BU VİDEYUYU HEM İZLİCEK HEM ÇOK GÜLECEK HEMDE SAYISIZ DERSLER ALACAKSINIZ İMANINDAN ŞÜPHE OLAN HERKESİZLESİN ARKADAŞLARINIZA DA İZLETTİRİN.....

http://video.google.com/videoplay?do...arch&plindex=0

#21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    8

biraz kufurlu felan ama komik anlar ve bazi dusunduren yerler var....

kufurlu olmasaydi daha iyi olcakti!

bcetin811 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bcetin811 isimli Üye şimdilik offline konumundadır AMEL-İ SALİH
    Tecrübe Puanı
    38

"Çok gülmeyin..Çok gülmek kalbi öldürür."(Hadis-i Şerif)

Böyle pislik ve iğrenç espriler yapan adama nasıl gülüpte "teşekkür" ediyosunuz aklım fikrim almıyor doğrusu!..
    "Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi". (İmam-ı Azam)

nns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    nns
    nns isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye
    Tecrübe Puanı
    0

güzel şeyler söylüyor.Bence insanları bazı şeylere alıştırmak için güzel bi yöntem.kınayanlar düşünsünki günümüz lise gençliğiçok daha daha aşağı insanlardan hoşlanıyor.Ciddiyetle değil belki ama arkadaşlıkla sevebilirler.
    BENİ ÖLDÜRMEYEN ŞEY,BENİ GÜÇLENDİRİR
    KENDİ ALEVLERİNİZDE YANMAYA HAZIR OLMALISINIZ.ÖNCE KÜL OLMADAN KENDİNİZİ NASIL YENİLEYEBİLİRSİNİZ?
    ÜMİT EN SON KÖTÜLÜKDÜR ÇÜNKÜ İŞKENCEYİ UZATIR
    KENDİ ALABİLECEĞİN Bİ HAKKI.SANA VERMELERİNE İZİN VERME!!!
    NE DENLİ YÜKSELİRSEK.UÇMA BİLMEYENLERE O DENLİ KÜÇÜK GÖRÜNÜRÜZ
    ŞÜPHE DEĞİL.KESİNLİKDİR İNSANI DELİ EDEN
    KİMİ IŞIĞINI KARARTMAYIDA BİLMELİDİR.BÖCEKLERDEN VE HAYVANLARDAN KURRTULMAK İÇİN...

ayyşe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ayyşe isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    10

biraz ciddiyetin olması ve argo kelimelerin kullanılmaması taraftarıyım zira insanlar gülmekten verilen mesajı alamayabilir..
    başka
    kapı var mı
    gidecek?
    haydi durma ara!!
    ama nafile,

...::illâ ALLAH illâ ALLAH::...

ismeal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar Bu Insan şu An Risale-i Nur Talebesi Eski Mafya Babalarindan Hayatin Ta Içinden Biri Bu Bizim Insanimiz Ibret Alasiniz Die Koydum Videoyuyu O Cemaat O Koltuğa Boş Insani Oturtmaz Kabul Argo Var Içinde Ama Alinacak Dersler Daha çok...

a l p e r isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    13

Baştan sona izlenilmesi gereken çok güzel ve samimi bir sohbet, Allah razı olsun şu mübarek saati ne güzel bereketlendirdi.

Neredeyse birbuçuk saat gençlere hiç durmadan çok önemli mesajlar veriyor. Ne güzel insan maaşaallah barekallah...

Başlarken diyor "eğer dinlemesini bilirseniz en aptaldan bile bir şeyler öğrenebilirsiniz" ve bitirirken ekliyor "ben daha şöyleyim de siz ağzı çok makbul insanlarsınız".

Üç beş tane orgo ifadeye aldanıp da asıldan şaşmamak lazım. Bu meşrepde de bir hikmet var.
    "Şirk ümmetim hakkında, karanlık gecede kara taşın üzerinde karıncanın yürümesinden daha gizli bir şeydir." (hadis-i şerif)

a l p e r isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    13

İslami kesimin Cem Yılmaz'ı - Star TV - Haberler, Videolar / Milliyet Internet TV

Olayın nasıl çarpıtıldığını görünce diyorum "Allahım, bunların hakkından s e n gelirsin"

İki üç argo kelime için bir de utanmadan seviyesiz demişler (sözüm meclisden dışarı). Pişmiş kelle gibi sırıtık bir ifadeyle milleti sadece boş boş güldürmek için seviyesizliğin dik alasını yapanlara methiyeler düzüp milyon dolarlarla reklam filmi çevirtiyorlar ama biri kalkıp gerçekten güzel bir amaç için yaptığı sohbette meşrebi gereği bir kaç kelime sarfedince seviyesiz oluyor. Ucuz numaralar bunlar...

İlk defa bu başlıkla tanıdığım Ali Tuncay nedir ne değildir ben bilmem Allah(cc) bilir. Benim bildiğim (ya da bildiğimi sandığım) şey ise tevazu göstererek "eğer dinlemesini bilirseniz en aptaldan bile bir şeyler öğrenebilirsiniz" diyen ve kesinlikle çok zeki olan bu zat-ı muhteremden çok şey öğrenilebileceğidir.

Mesela "anneni seviyormusun?" diye sorduğu çocuk "tabi ki" dedi. Oradan hemen yakaladı "tabi ki mi evet mi?" Sonra zaten olayı anneden sevdiğine çevirdi. İşte kendisini böyle ince ve ayrıntıcı bir insan olarak tanıdım
    "Şirk ümmetim hakkında, karanlık gecede kara taşın üzerinde karıncanın yürümesinden daha gizli bir şeydir." (hadis-i şerif)

bcetin811 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bcetin811 isimli Üye şimdilik offline konumundadır AMEL-İ SALİH
    Tecrübe Puanı
    38

Alıntı a l p e r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baştan sona izlenilmesi gereken çok güzel ve samimi bir sohbet, Allah razı olsun şu mübarek saati ne güzel bereketlendirdi.

Neredeyse birbuçuk saat gençlere hiç durmadan çok önemli mesajlar veriyor. Ne güzel insan maaşaallah barekallah...

Başlarken diyor "eğer dinlemesini bilirseniz en aptaldan bile bir şeyler öğrenebilirsiniz" ve bitirirken ekliyor "ben daha şöyleyim de siz ağzı çok makbul insanlarsınız".

Üç beş tane orgo ifadeye aldanıp da asıldan şaşmamak lazım. Bu meşrepde de bir hikmet var.
    Yaw bu adama gelesiye kadar binlerce güzel ahlak sahibi, az gülen çok ağlayan muhterem var kardeşim gidin onu dinleyin...Altına teşekkür bastığınıza göre "yavşak,embesil,bilmem neresindeki kıllar ağarmış" gibi lafları onaylıyosunuz demekki!..Gelin ben size içinde küfür olmayan 5 tane ibretlik hikaye anlatayım..Olay anlatan da değil hikayenin verdiği derstedir..Kur'an ahlakı bumudur iyi düşünün bakalım..

"Ey müminler! Bir topluluk diğer bir topluluğu alaya almasın. Belki de onlar, kendilerinden daha iyidirler. Kadınlar da kadınları alaya almasınlar. Belki onlar kendilerinden daha iyidirler. Kendi kendinizi ayıplamayın, birbirinizi kötü lakaplarla çağırmayın. İmandan sonra fasıklık ne kötü bir isimdir! Kim de tevbe etmezse işte onlar zalimlerdir."(Hucurat 11)

"Ey iman edenler! Zannın çoğundan kaçının. Çünkü zannın bir kısmı günahtır. Birbirinizin kusurunu araştırmayın. Biriniz diğerinizi arkasından çekiştirmesin. Biriniz, ölmüş kardeşinin etini yemekten hoşlanır mı? İşte bundan tiksindiniz. O halde Allah'tan korkun. Şüphesiz Allah, tevbeyi çok kabul edendir, çok esirgeyicidir."(Hucurat 12)

"Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi". (İmam-ı Azam)

ebubekr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ebubekr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Üye
    Tecrübe Puanı
    5

Ali Tuncay Abi Espiri Olar çok Iyi Ama çok Gülüyoo
    Anlattiği Espiriler Arasinda Insani Düsündürecek çok Güzel Noktalara Değiniyor. Ama Küfürlü Olmasini Kiniyorum

+ Konu Cevaplama Paneli